Haberler

Hidayet Türkoğlu'nDan 3.BasketboL Okulu...

Güncelleme:

Hidayet Türkoğlu Basketbol Ve Spor Okulları (Htbo) 3. Şubesini Başakşehir'de Açtı.

6-16 yaş arası kız-erkek sporculara öğretim dönemlerinde hafta sonu basketbol,voleybol ve jimnastik branşlarında hizmet veren HTBO 3. Şubesini Başakşehir Burç Kolejinde açtı. Spor yapan çocuklara ve gençlere basketbol, voleybol,cimnastik branşlarında kendilerini geliştirebilecekleri teknik antrenmanlar veriliyor. Birçok konuda ilk olma özelliği taşıyan HTBO okulları öğrencilerine kio ölçümler ve tüm spor okulları öğrencilerine yağ, kas, kemik ölçümü ve beslenme danışmanlığı veriyor.

Anadolu ve Avrupa yakasında geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için yola çıkan HTBO Hidayet Türkoğlu'nun bizzat yürüttüğü bir projedir.Proje sahibi Hidayet Türkoğlu, "3.okulumuzu açmanın gurur ve mutluluğu içindeyiz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi spora yönlendirmek, onları sağlam bireyler olarak yetiştirmek, modern tesislerde spor yapma imkanı sağlamak, Türk ve dünya sporuna yeni şampiyonlar kazandırmak hedefimiz.

Yeni tesislerimizle genç kardeşlerimize standartları yüksek bir eğitim amaçlıyoruz" dedi.

2011 yılında başka yeni şubelerini de açacak Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulları (HTBO) koordinatörü ve proje ortağı Muratcan Üner, 2011 senesi için kendilerine birçok okul ve ilden spor okullarını açmaları için teklif geldiğini fakat verilen eğitimin kalitesi ve standartlarını korumak adına bu konuda çok hassas davranarak hareket ettiklerini belirtti.

Muratcan Üner ,Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulları için bir çok sponsorluk ve işbirliği teklifi geldiğini, Hidayet Türkoğlu markası ile doğru projeler ortaya çıkarabilecek ve sinerji yaratabilecek olan kurumlar ve tesisler ile işbirliğine gidebileceklerini ve 2011-2012 yılı içerisinde health club &fitness sektöründe ve spor tesislerinde işletmeci veya yatırımcı olarak bir takım projeler ile ilgilendiklerini ve kendilerine gelecek uygun tekliflere, doğru lokasyon ve doğru zamanlama olması halinde açık olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Eğitim

Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title