Haberler

'Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Yaz Spor Okulları' Basına Tanıtıldı

Nba Takımlarından Orlando Magic'te Başarılı Bir Sezon Geçiren Milli Basketbolcu Hidayet Türkoğlu, 'Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Yaz Spor Okulları' Adı Altında Açılacak Olan Basketbol Okullarının Tanıtımını Yaptı

NBA takımlarından Orlando Magic'te başarılı bir sezon geçiren milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, 'Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Yaz Spor Okulları' adı altında açılacak olan basketbol okullarının tanıtımını yaptı Saint Joseph Lisesi Sosyal Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, yıllardır bu projenin üzerinde çalıştığını ve bunu gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Türkiye'ye yeni yıldızlar, yeni Hidayet'ler yetiştirmek istiyorum. Dünyada milyonlarca genç, beni kendisine idol olarak görüyor. Ben de bu yüzden bu kampı yapıyorum. Küçükken, idol olarak gördüğüm insanlarla aynı ortamda bulunmak, resim çektirmek, onlarla konuşabilmek bile beni mutlu ediyordu.

Önümüzde milli takım için bir ay gibi kısa bir zaman var. Bu bir ayda hemen hemen her gün burada bulunmaya çalışacağım ve genç yeteneklerle günümü geçireceğim. Milli takım başladığında da izin günlerimi burada geçireceğim. İnşallah, onların spor hayatına bir katkıda bulunurum ve içlerindeki basketbol sevgilerini arttırırım" diye konuştu.

(EE-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title