Haberler

Hiçbir Zaman Sorunlardan Beslenen Bir Sendikal Anlayışımız Olmadı"

Eğitim Bir-Sen Muş Şube Başkanı Mahir Barışan, "Hiçbir zaman sorunlardan beslenen bir sendikal anlayışımız olmadı.

Eğitim Bir-Sen Muş Şube Başkanı Mahir Barışan, "Hiçbir zaman sorunlardan beslenen bir sendikal anlayışımız olmadı. Tamamen çözümlerin ana merkezi olduk." dedi.

Bulanık ilçesindeki bir restoranda sendika üyeleriyle bir araya gelen Barışan, eğer kol kola, omuz omuza verirlerse daha güçlü bir sendika oluşturabileceklerini söyledi.

Daha emekleme dönemindeyken 28 Şubat gibi bir vesayet ve darbeyle karşılaştıklarını anlatan Barışan, "Ama bu vesayetin ve darbenin en hafif şekilde atlatılması noktasında da gerekli olan iradeyi gösterdik. 17-25 Aralık hukuk darbesi gerçekleştiğinde de seçilmiş iradeden, milletin iradesinden yana bir tavır aldık." dedi.

Barışan, her zaman siyasi iktidarla çözüme dayalı bir sendikal çalışma içerisinde olduklarını vurgulayarak, "Hiçbir zaman sorunlardan beslenen bir sendikal anlayışımız olmadı. Tamamen çözümlerin ana merkezi olduk." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Eğitim Bir Sen Bulanık Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title