Haberler

Hezimetin Ardından Hasan Ali Kaldırım Gözyaşlarını Tutamadı

Güncelleme:

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım, 3-0 kaybettikleri Akhisarspor maçının ardından gözyaşlarını tutamadı.

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 mağlup olarak küme düşme hattına geriledi.

Karşılaşma sonrası sarı-lacivertli oyuncuların büyük üzüntü yaşadığı gözlenirken, takım kaptanı Hasan Ali Kaldırım'ın gözyaşlarını tutamaması dikkat çekti.

TAKIM EVE OTOBÜSLE DÖNDÜ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, hezimetin ardından takımı cezalandırarak uçak biletlerini iptal etti ve takımı İstanbul'a otobüsle gönderdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (70)

YORGUN:

ŞİMDİYE KADAR YEDİĞİNİZ HAKLARA SAYIN. ALNINIZDAKİ LEKEYİ TEMİZLEMEDEN YÜZÜNÜZ YERDEN KALKMAZ İNŞALLAH.

18
13
yanıtYanıtla
Kanarya2434:

ulan sanki kendi tuttukları takımlar uzak ara onde. alt üstü 9 puan öndeler buda 3 maç demek. siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Fenerbahçenin en kötü günü yine size bedeldir. İyi günde Kötü günde Herzaman FENERBAHÇEEEE

14
15
yanıtYanıtla
yorumcu:

tarih yazdınız tarih :))))

yanıt5
yanıt0
ASLAN:

Kanarya sen fanatiksin belli ezeli rakiplerinle 9 puan yok 11 var. Antalya Kasımpaşa 12 puan var ayrıca Kasımpaşanın bir maçı eksik. Başakşehirle 16 puan var onunda bir maçı eksik. Sen neyin hesabını yapıyorsun ki daha

yanıt1
yanıt0
Kanarya2434:

Aslan kendinize pay çıkarmayın, o zaman başakşehir kasımpaşa sizden de üstün takım he ne dersin. sizde 6 sıradasınız ne fark var. 11 puan olsa ne olur zaten sizinle kadıköyde oynayacagız kalır 8 puan :) biz sene sonu yine sizin üstyünüzde bitiriri sen kendi kulubünün derdii düşün. Elin şeyleriylede gerdeğe girmeyyin. . .

yanıt0
yanıt3
ağlama:

beşiktaş maçında muz yiyodun ne oldu yediğin muza basıp ayağın mı kaydı hasan

21
4
yanıtYanıtla
ellisekiz:

VAR isteminden önce şike yapıyorlardı VAR geldi artık şike yapamıyorlar ya ondandır.

18
4
yanıtYanıtla
hah siktir git burdan:

agzımı bozduruyon gerizekalı herif geçen sezonu oturda bir izle kimi şampiyon yapmıslar

yanıt4
yanıt4
1907:

ELLİSEKİZ zırlayan sizlersiniz var olsa almasa da bu sene takım zaten yok meydan çakallara kaldı

yanıt2
yanıt4
Yancı:

Bu yuzden mi GS bukadar agliyo diyosun yani son sampiyonlugu nasil aldilar tum turkiye gordu Alanya macini hatirladinmi eyyamcilik yapmayin var geldigi icin anadolu takimlari suan yukarda bi fenere destek veriyoda bu hakemler kac yildir kim nasil sampiyon oluyoda fener olamiyo peki bide burdan bak bence

yanıt3
yanıt3
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title