Haberler

Heyelanda Yıkılan Evdeki 6 Kişiden 5'i Kurtarıldı

Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi'nde Meydana Gelen Heyelan Sonucunda Yıkılan Bir Evde Bulunan 6 Kişiden 5'inin Kurtarıldığı, Enkaz Altında Kaldığı Belirtilen Bir Bebeğin İse Kurtarılmasına Çalışıldığı Bildirildi.

Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi'nde meydana gelen heyelan sonucunda yıkılan bir evde bulunan 6 kişiden 5'inin kurtarıldığı, enkaz altında kaldığı belirtilen bir bebeğin ise kurtarılmasına çalışıldığı bildirildi.

Trabzon İl Sivil Savunma Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilçenin Ballı köyü Mollaömer mevkiinde meydana gelen heyelanda Hayri Ballıtürk'e ait ev yıkıldı.

Evde bulunan 6 kişiden 5'i, kendi imkanları ve komşularının yardımıyla kurtarılırken, bir bebeğin enkaz altında kaldığı belirtildi.

Enkazdan kurtarılan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu, olay yerine ulaşan sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildikleri kaydedildi.

Sivil savunma ekiplerinin olay yerine ulaştığı ve enkaz altında kaldığı belirtilen bebeği kurtarma çalışmalarına başladığı belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title