Haberler

    Heyecan Fırtınasında Kazanan Galatasaray

    Spor Toto Süper Lig'de 31. haftanın ve belki de sezonun en önemli karşılaşmalarından birisinde Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti.

    Galatasaray'ın gollerini Reges ve Garry Rodrigues attı. Beşiktaş'ta 65. dakikada 'e yaptığı hareketin ardından direkt kırmızı kartla oyun dışında kalırken, bu pozisyonun sonucu olarak penaltı kullanan Gomis, topu üst direğe vurdu ve gol olmadı.

    Galatasaray bu sonuçla puanını 66'ya çıkardı ve lider girdiği derbi haftasını yine zirvede kapattı. Beşiktaş ise aldığı bu mağlubiyet ile 62 puanla 3. olarak girdiği haftada 'ye geçilerek 4. sırada kaldı.

    Maçtan dakikalar

    1'inci dakikada Gomis'in kafayla indirdiği topa hareketlenen Rodrigues ceza sahasına girdi. Savunmadan seken topa müdahale yapan Rodrigues, meşin yuvarlağa yetişemedi ve top 'de kaldı.

    14'üncü dakikada 'nın sağ kanattan içeri kestiği ortaya 'nun kafa vuruşu auta gitti.

    20'nci dakikada Negredo savunmadan sıyrılarak bomboş pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kaldı. İspanyol yıldız, 'nın üzerinden topu aşırtmayı denedi ancak meşin yuvarlak dışarı çıktı.

    23'üncü dakikada Rodrigues sol kanatta topu 'nun önüne bıraktı. Japon futbolcunun içeri yerden kestiği topa dokunan Fernando, ağları sarstı: 1-0.

    25'inci dakikada Quaresma, Galatasaray ceza sahasında seken topa vuruşunu yaptı ancak Muslera topa sahip oldu.

    29'uncu dakikada Negredo'nun pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Quaresma, ayağının dışı ile vuruşunu yaptı, top Muslera'da kaldı.

    34'üncü dakikada sarı kırmızılı takımın kullandığı köşe vuruşunda kafalardan seken top havalandı. Maicon havalanan topa vuruşunu yaptı ancak meşin yuvarlağa Fabri sahip oldu.

    36'ncı dakikada Galatasaray önde yaptığı presle topu kaptı. 'den aldığı topla kaleci ile karşı karşıya kalan Gomis'in vuruşunu Fabri kornere çeldi.

    39'uncu dakikada Adriano'nun sol kanattan içeri kestiği ortaya Talisca kafa vurdu, top dışarı çıktı.

    İlk yarı, Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

    46'ncı dakikada 'in sol kanattan çevirdiği topa ceza sahası yayı üzerinden vuruş yapan Tolgay, meşin yuvarlağı dışarı attı.

    50'nci dakikada Quaresma topu sol kanattan sürdü ve vuruşunu yaptı. Muslera topu zorlukla kornere çeldi.

    53'üncü dakikada 'nın ceza sahası dışından yaptığı vuruş Fabri'de kaldı. Daha sonra Fabri topu hızlıca ileri gönderdi ve seken top 'de kaldı. Babel'in Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruş dışarı çıktı.

    59'uncu dakikada Feghouli'nin pasında topla buluşan Rodrigues bir süre topu sürdükten sonra vuruşunu yaptı, Fabri kurtardı.

    60'ıncı dakikada Lens'in içeri kestiği topa Babel hamle yaptı ancak dokunamadı.

    61'inci dakikada Fernando'nun pasında Rodrigues topu bir süre sürdü ve sert bir vuruş yaptı. Savunmadan seken top ceza sahası içerisindeki Feghouli'nin önünde kaldı. Feghouli bomboş pozisyonda vuruşunu yaparken, savunma son anda araya girdi ve topu kornere yolladı.

    64'üncü dakikada Feghouli'nin uzun pasında Gomis ceza sahası içerisine girdi ve Tosic'in müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Tosic kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

    66'ncı dakikada Gomis penaltı vuruşundan faydalanamadı.

    70'inci dakikada takım arkadaşlarıyla paslaşarak ceza sahası yayına kadar gitti. Norveçli futbolcunun ara pasında topla buluşan Rodrigues'in vuruşu fileleri sarstı: 2-0.

    81'inci dakikada Linnes sağ kanatta rakibinden sıyrılarak ceza sahası içerisine girdi. İçeri çevirdi topu savunma kornere çeldi.

    85'inci dakikada Gomis'in ceza sahası yayı üzerinden yaptığı vuruş, savunmaya çarparak kornere çıktı.

    Mücadele, Galatasaray'ın 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title