Haberler

    Hesaplaşma Günü Çok Yakında!

    Google ve Apple'ın Kozlarını Paylaşmasına Az Kaldı: İşte Google İçin Yaklaşan Tarihi Gün...

    internet devi Google, bu hafta Apple ile kıran kırana rekabete giriyor. Google'ın Android işletim sistemini kullanan ve kendi markasını taşıyan Nexus One akıllı cep telefonu, yenilmez dev iPhone ile kafa kafaya çarpışacak. Kim ayakta kalacak birlikte göreceğiz.

    Google'ın Nexus One'ı Kaliforniya Mountain View'daki toplantıdan sonra yapacağı resmi tanıtım ile, hakkında dedikodulardan ve sızıntılardan bilgi edindiğimiz Nexus One'ın bütün detayları resmen ortaya dökülmüş olacak. Salı günü gerçekleşecek olan toplantı, Google açısından çok önemli.

    Bu resmi açılışın ardından Las Vegas'ta gerçekleşecek olan Consumer Electronic Show, ürünle karşılaşan tüketicilerin gerçek tepkilerini ortaya koyacak. Ayrıca Apple ile Google arasında bir pazarlama savaşı başlayacak. iş, Microsoft-Apple reklam savaşı kadar alevlenir mi bilinmiyor ama teknolojiyi takip edenler için yeni ve eğlenceli reklamlar ortaya çıkması hayli olası.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title