Haberler

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ı, Sezon Başındaki Maçlar Yaktı

    Güncelleme:

    Sezona girerken tüm planlarını en ince ayrıntısına kadar yapan ve ciddi bir program hazırlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ı hiç ummadığı maçlar yaktı.

    Spor Toto Süper Lig'de ikinci sırada kalarak şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe ve Teknik Direktör Aykut Kocaman, sezon içerisinde ciddi kırılma anları yaşadı.

    Özellikle Kocaman'ı en çok etkileyen durum sezon başındaki kötü başlangıç oldu. Sezona başlarken tüm planlarını yapan ve ciddi bir program kuran deneyimli hocayı hiç hesap etmediği maçlar yaktı.

    SEZON BAŞINDAKİ KÖTÜ SERİ, TAKIMI BİTİRDİ

    Kocaman ve teknik heyetin tüm analizlerinde de sezona başlangıçta yaşanan kötü seri öne çıkıyor. Özellikle Avrupa Ligi play-off'unda Vardar'a karşı alınan 2 yenilgi ile ligin ilk 4 haftasında Göztepe, Trabzonspor ve Başakşehir'e karşı kaybedilen 5 puan hesapları ciddi anlamda bozdu.

    En önemli handikap hedeflerden sapma oldu. Avrupa Ligi'nde gruplara dahi kalınamaması ve görece çok zayıf bir rakibe elenilmesi baskıyı artırdı.

    BAŞAKŞEHİR MAĞLUBİYETİ ÖZGÜVEN KAYBINA SEBEP OLDU

    Özellikle 4. haftada uzatmalarda gelen golle alınan 3-2'lik Başakşehir mağlubiyeti, psikolojik anlamda işlere daha da sekte vurdu. Takımın özgüven yitirmesine sebep oldu. Kaygıları artıran bu kritik kayıpların yanında kadro planları da etkilendi.

    Aykut Kocaman'ın gelecek haftalara dair oluşturacağı sistem ve tercihler şekillendi. Ozan Tufan, Neto, Isla ve Valbuena gibi isimlerle başlanıp daha sonra daha sert bir yapıya dönülmesi için düğmeye basıldı. Daha çok Valbuena-Giuliano üzerinden 4-3-2-1 gibi bir sistem düşünen Aykut Kocaman, bu yapıyı rafa kaldırmak zorunda kaldı. Daha hücumcu bir anlayıştan, daha kontrollü bir düzene gidildi. Souza-M.Topal ikilisinin oluşması, Skrtel-Neustadter tandemi ve Giuliano'nun orta alanda sorumluluk sahibi yapılmasının zemini bu süreçte atıldı.

    Ancak 6 resmi maçın 5'inde yaşanan bu kayıplar, taraftar baskısı, psikolojik gerileme ve sezon başı kurulan planların sezon içerisinde değiştirilmesi gibi uzun süreli etkileyecek sıkıntılara neden oldu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Başakşehir Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (9)

    Adınızı Yazın.:

    BU SENEDE EN BÜYÜK EVLENCE FENEVBAZE SİZ OLMASANIZ BİZ NAPARIZ

    8
    14
    yanıtYanıtla
    ..:

    AYKUTU KOCASI AKHİSAR YAKTI

    9
    7
    yanıtYanıtla
    sags:

    Bahanelere bak bir takım başkan degişiyo antröner degişiyor komple takım yeni bir arada şampiyon oluyor siz hala ağlama duvarı. çok becerikli degilim de gitsin aykut efendi

    12
    4
    yanıtYanıtla
    isyan:

    aykut kocaman teknik adam aziz yıldırım başkan galatasaray şampiyon bu sistem değişmesin hiç

    7
    4
    yanıtYanıtla
    Fanatik:

    TunçO6 her yerde aZizin yalakalığını yapmayı bırak başarız olduk oraya buraya çamur atma.Hiç aykuta ve azize eleştiri yapamıyorsun hayırdır.

    7
    1
    yanıtYanıtla
    gs:

    aykut ne olur gitme başkanın azize de kalsın ne olur 4 yıl daha sabredin. 5. yıldız takınca biz belki insafa gelir 4 yıldızı takmanıza izin veririz.

    7
    0
    yanıtYanıtla
    selimcan:

    kadıköydeki maçta gs ye 1 gol atsak şampiyon bizdik.

    4
    3
    yanıtYanıtla
    Kalafatçı:

    Bu aziz kazanırsa ne kombine alınır,ne stada gidilir,ne Tv.den maç satın alınır,ne forma alınır.Para girmezse aziz otomatikman istifa eder.Ey aziz yanlısı kongre üyeleri oyunuzu taraftardan yana kullanmazsanız taraftarda azizin oyununu böyle bozar haberiniz ola!

    3
    0
    yanıtYanıtla
    İrfan KUZU:

    Aykut hoca bu kadroyla yapabileceginin en iyisini yaptı

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title