Haberler

Hesabında kendinden habersiz para çekildiği iddiası

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşayan Büşra Er, kızının aşı parasını ve pandemi süresinde bin TL destek yatan parasının hesabından habersiz bir şekilde çekildiğini iddia etti.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşayan Büşra Er, kızının aşı parasını ve pandemi süresinde bin TL destek yatan parasının hesabından habersiz bir şekilde çekildiğini iddia etti.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşayan ve iddiaya göre kızının 2 ayda bir yatan aşı parasını ATM'den çekmeye giden Büşra Er, hesabında para akışları olduğunu fark etti. Kendisinden habersiz hesabından 3 bin TL çekilen Er, savcılığa başvurarak yetkililere kartının kopyalandığını söyledi. Çocuklarının hakkının çete tarafından çalındığını ve bir çok vatandaşın aynı şekilde mağdur edildiğini iddia eden Er, maddi durumu olmadığı için hesabında gerçekleşen para akışını gerçekleştirilenlerin bir an önce yakalanmasını istedi.

Er, "Ben 2 ayda bir kızımın 70 TL aşı parasını alıyorum, bir banka ATM'sine param yatıp yatmadığıyla ilgili gittim, param yatmamıştı. En son ne zaman almışım diye hesap özetime baktım, benden habersiz para yatırılıp çekilmişti ben çekmemiştim. Hesabıma yatırılan paraların toplamı 4 bin 70 TL idi, ben bunun bin 70 TL'sini çekmişim, geriye kalan 3 bin TL yok. 3 bin TL ortadan kaybolmuş, babam kurumun müdürünün yanına götürdü, orada kartsız öyle bir şeyin mümkün olamayacağını söylediler. Bizi daha sonra paranın çekildiği Bağlar şubesine yönlendirdiler, oraya gittik aynı şeyleri onlar da söyledi. Kartsız işlem yapılmaz bizim çektiğimizi söylediler. Biz çekmemişiz dokümanı alıp savcılığa başvurduk. Bu kesinlikle bir çete işi, bunun bir tek bana değil diğer ailelere de yapıldığına inanıyorum, kartlar kopyalanmış yetkililerden yardım bekliyorum. Bunun ortaya çıkıp suçluların bulunmasını istiyoruz. Ben 2 yıldır toplamda bin 70 TL çekerken, bir kerede hesabımdan 3 bin TL'nin çekilmesi bizim için büyük bir miktar, en azından bazı ihtiyaçlarımızı giderirdik o parayla. Kul hakkı, çocuklarımızın aşı parası ve devletimizin pandemi süresince mağduriyetimizin giderilmesi için verdiği bin TL'de bu paranın içinde. Mağduriyetimizin giderilmesi için gönderilen parada çekilince daha çok mağdur olduk" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Bağlar Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title