Haberler

    Herkes Tosic'i İstiyor! Şimdi De...

    Mehmet Ekici, Valbuena, Dirar, Kameni ve İsla'nın yanı sıra Elif Elmas'ı (resmen açıklanmadı) kadrosuna katan Fenerbahçe, üç bölgeye daha takviye yapmayı planlıyor. Transferler forvet, kanat ve forvet arkasına düşünülüyor. Bonservisi elinde olan oyuncular ya da kiralık şartlara uygun isimlere ise öncelik veriliyor.

    Gündeme gelen son isim, Zoran Tosic... 30 yaşındaki sağ kanat oyuncusu 7 sezon top koşturduğu Rus ekibi CSKA Moskova'dan ayrıldı ve bonservisi elinde. Sarı-lacivertli yönetim, sol ayaklı olan Sırp futbolcunun menajeri ile temasa geçip şartlarını öğrendi; görüşmeler ise sürüyor.

    2009'da Partizan'dan 7 milyon euro karşılığında Manchester United'a transfer olan Zoran Tosic, daha sonra kiralık olarak Köln forması giymişti. 2010-2011 sezonunda ise 9.5 milyon euro'ya CSKA Moskova'nın yolunu tutan deneyimli futbolcu, Rus ekibinde başarılrla dolu 7 sezon geçirdi.

    G.SARAY VE TRABZON DA PEŞİNDE

    CSKA Moskova'da 7 sezonda 240 resmi maça çıkan Zoran Tosic, 47 kez fileleri sarstı. Tosuc, Rus ekibindeki son iki sezonunda ise 7 gol-17 asistlik bir performans sergiledi.

    76 kez Sırp Milli Takımı'nın formasını giyip 11 kez fileleri sarsan, sol uçta da oynayabilen deneyimli yıldız, Galatasaray ve Trabzonspor'un da gündemindeki bir isim. Oyuncunun imza parasının yanı sıra yıllık 2 milyon euro istediği gelen haberler arasında.

    (Fotomaç)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Mehmet Ekici Galatasaray Fenerbahçe Moskova Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title