Haberler

Herkes İşini Biliyor

Ayhan Akman, Lincoln ve Linderoth'un G.saray İçin Büyük Kazanç Olduğunu Belirtirken, "Feldkamp Bize Yeni Bir Oyun Kalıbını Uygulatmak İstiyor. Bunu Daha İyi Ezberlediğimizde Karşımızda Kimse Duramaz" Dedi.

Ayhan Akman, Lincoln ve Linderoth’un G.Saray için büyük kazanç olduğunu belirtirken, "Feldkamp bize yeni bir oyun kalıbını uygulatmak istiyor. Bunu daha iyi ezberlediğimizde karşımızda kimse duramaz" dedi.

G.SARAY’ın tecrübeli futbolcusu Ayhan Akman, Cassio de Souza Lincoln, Tobias Linderoth ile sarı kırmızılı takımın büyük güç kazandığını ve herkesin ne yapması gerektiğini çok iyi bildiğini söyledi. Sezon başı idmanlarında, hazırlık maçlarında nerede görev verilirse yapmaktan şikayetçi olmayan, istikrarlı futboluyla dikkat çeken Ayhan, önceki akşamki İstanbulspor maçına kaptan olarak çıktı.

Saha dışında uysal, saha içinde hırslı görüntüsü ile dikkat çeken Ayhan, "Teknik direktörümüz Feldkamp bize yeni bir oyun kalıbını uygulatmak istiyor. Bunu daha iyi ezberlediğimizde karşımızda kimse duramaz" dedi. Linderoth ve Lincoln ile orta sahada ilk kez birlikte oynadığının altını çizen Ayhan şöyle konuştu:

Taşlar yerine oturacak

"Lincoln topla oynamayı iyi biliyor, futbol için yaratılmış. Hırslı, oyun içinde kendisini hissettiriyor, top gelmeden her tarafı tarıyor, kime ne top atacağını biliyor. Birlikte ilk kez oynadık. Bizim için kazanç. Çok büyük işler yapacağına inanıyorum. Lider futbolcular her zaman iyi futbol oynamak ister. Linderoth ile de orta alanı paylaşmak hakikaten keyifli ve heyacanlı. O da çok iyi futbolcu. Rahat hücuma kalkıyoruz. İstanbulspor karşısında neler yapabileceğimiz hakkında bir fikir verdik. Herkes işinin ne olduğunu biliyor. Aramızda yeni arkadaşlar var, her şey bir anda olacak iş değil. Ama ne yalan söyleyeyim, İstanbulspor maçında sahada iyi işler oldu. Daha iki hazırlık maçımız var. Taşlar tam anlamıyla yerli yerine oturacak."

Beklentisi hep yüksek

Ayhan, teknik direktör Feldkamp için de, "Beklentileri hep çok yüksek olan bir hocaya sahibiz. En ufak hatayı seziyor, doğruyu göstermekten kaçmıyor" yorumunda bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title