Haberler

Herkes İçin Spor

Güncelleme:

Geçtiğimiz Yıl Birincisi Düzenlenen Malatya Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvasının İkincisi Start Alıyor.

Geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen malatya belediyesi birimler arası futbol turnuvasının ikincisi start alıyor.

'Herkes için spor' sloganıyla düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Birimler Arası Futbol Turnuvası 6 Haziran Pazartesi günü başlayacak. Turnuvaya Belediye birimleri ve şirketlerinden oluşturulan 27 takım, 4 grupta mücadele edecek.

Grup maçlarında ilk üçe kalan takımlar, çeyrek final oynamaya hak kazanacak. Finaller ise lig usulü oynanacak.

Yeşil Halı Saha Tesislerinde yapılacak olan ve 3 hafta sürecek turnuva öncesi, Başkanlar ve Genel Müdürler takımlarının karşılaşması oynanacak. Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın da forma giyeceği açılış maçı, 6 Haziran Pazartesi günü saat 18.00'de yapılacak.

Malatya Belediyesi çalışanları arasında diyalogları geliştirmeyi, kurumsal aile kimliğini büyütmeyi, iş verimliliğini artırmayı amaçlayan organizasyona çalışanların ailelerinin de katılımını sağlamak için futbol turnuvası dışında farklı birçok organizasyonlar da hazırlanırken, turnuvaya katılan personel aileleri ve çocuklarına çeşitli hediyelerin verileceği belirtildi.

Malatya Belediyesi olarak hizmet içi eğitimlerin yanı sıra, sosyal aktivitelere de önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Çalışanlarımız arasında diyalogları geliştirmek, performanslarını daha üst seviyeye çıkartmak için çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Futbol turnuvası da bu etkinliklerden birisidir. Amacına uygun olarak insanlarımızı spor yapmaya teşvik ediyoruz" dedi.

Çekilen kura sonucu oluşan gruplar ve oynanacak maçların programı ise şöyle;

A GRUBU B GRUBU

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Bilgi İşlem Müdürlüğü

Bilişim

Esenlik B

Mali Hizmetler Su Makine İkmal Şefliği

Motaş A.Ş. Megsaş A.Ş.

İtfaiye Müdürlüğü

Çevre ve Temizlik

Park Bahçeler Müdürlüğü

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü

Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Zabıta Müdürlüğü

C GRUBU

D GRUBU

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Destek Hizmetleri İdari

Demspor Makbis

Etüd Mali Abone

Esenlik A Fuarcılık A.Ş.

Fen İşleri Müdürlüğü Veteriner Müdürlüğü

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Sosyal İşler Müdürlüğü

Özel Kalem Müdürlüğü

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title