Haberler

Herkes Eğlenirken Onlar Görevlerinin Başındaydı

Afyonkarahisar’da yeni yıl mesaisinde olan itfaiye ve 112 Acil servis ekipleri, yeni yıla görevlerinin başında çalışarak giriyor.

Afyonkarahisar'da yeni yıl mesaisinde olan itfaiye ve 112 Acil servis ekipleri, yeni yıla görevlerinin başında çalışarak giriyor.

Afyonkarahisar'da, yeni yılın karşılandığı saatlerde, çok sayıda termal otel ve eğlence merkezinde eğlence tavana yaparken, 112 Acil servis ve itfaiye ekipleri yılbaşı mesaisi yaptı. Herkes eğlenirken, görev başında olan ekipler yılbaşını çalışarak geçirdiler. Yılbaşında gün boyunca itfaiyeye 10'a yakın yangın ihbarı geldiğini söyleyen Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürü Murat Gürsan, itfaiyede 15 personelin yılbaşı mesaisini yaptığını kaydederek, vatandaşların sağlıklı ve mutlu bir yılbaşı gecesi geçirmeleri için personelin sabaha kadar görevinin başında olacağını dile getirdi. Gürsan, "Bugün ihbar atımıza 10'a yakın ihbar geldi onlarda küçük çaplı olaylardı, çok kayda değer bir şey olmadı. Şuan itibari ile Allah'a şükür herhangi bir olumsuz olay yok" dedi.

"NORMAL BİR ŞEKİLDE GÖREVİMİZE DEVAM EDİYORUZ"

Yılbaşı gecesinde bir başka görevlerinin başında olan ve sağlık için olmazsa olmaz 'Acil Servis' hizmeti veren Afyonkarahisar 112 Acil Servis ekipleri ise komuta merkezinde 5, ambulans servisinde ise 31 ekiple sabaha kadar nöbet tuttular. 112 Acil servisin yılbaşı mesaisi ile ilgili bilgiler veren Afyonkarahisar 112 Acil Çağrı Merkezi Başhekimi Hamza Göğün, "Bizim yılbaşı için özel bir hazırlığımız olmadı. Zaten rutin bir çalışmamız var. Servis olarak zaten her zaman olağanüstü durumlara hazırlıklıyız. Şuanda normal bir şekilde görevimize devam ediyoruz. Komuta merkezinde 5 arkadaşımız 24 saat esasına göre görevine devam ediyor. Bütün resmi tatil günlerinde olduğu gibi bugünde görevimize devam ediyoruz. Komuta merkezimizin dışında da 31 noktada 24 saat görevlerinin başındalar" diye konuştu.

Öte yandan, yılbaşını ailelerinin, sevdiklerinin yanında değil de görev yaptıkları yerde karşılayan ekipler, mesai arkadaşlarıyla birlikte herhangi bir ihbarın gelmediği, vakalara çıkmadıkları zamanlarda ise dinlenme odalarında ki televizyonda yılbaşı eğlence programlarını izlemekle yetindiler. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılbaşı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title