Haberler

Hercai 7. Yeni Bölüm Fragmanı (Hercai 6. Son Bölüm İzle)

Güncelleme:

Hercai 6. son bölümü dün akşam ekrana geldi. Heyecanla izlenen son bölümden sonra Hercai 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Gönül'ün söyledikleri Reyyan'ı şok eder. Reyyan bir seçim yapmak zorundadır. Yeni bölüm fragmanında ise Reyyan'ın Azat ile köşke döndüğü, Miran'ın çaresizliği görülüyor. İşte Hercai yeni bölüm fragmanı...

Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi Hercai 6. son bölümü ile dün akşam atv'deydi. Soluksuz izlenen son bölümün ardından Hercai 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hercai son bölümde Reyyan ile Miran konağı terkediyor. Fakat Reyyan, Miran'a kızgındır. Azat ile Gönül, onları takip ederek geldikleri yerde uygun zamanı beklerler. Miran'ın gittiği gördüğü zaman Gönül, Reyyan'ın yanına gelir ve ona Miran'ın nikahlı karısı olduğunu söyler.

HERCAİ 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Hercai 7. yeni bölüm fragmanında ise Reyyan'ın Azat ile köşke döndüğü görülüyor. Azat, "Reyyan'ın yeri bu konaktır. Reyyan benim helalim olacaktır!" der. Bunları duyan Miran ise içeri girip Reyyan'ı almak ister ama Fırat engel olur bir delilik yapmasına. Fragmanda Miran'ın çektiği acı, gözlerindeki çaresizlik izleyicileri duygulandırdı. Hercai son bölümün tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

atv'nin reyting rekortmeni dizisi Hercai'de heyecan kaldığı yerden devam etti. Hercai 5. Bölümde Miran, Reyyan'ı Aslanbey Konağı'na getirmişti. Reyyan konaktan kaçmak istese de başaramamış, daha sonra da gidecek başka bir yerinin olmadığına karar verip kalmıştı. Bölümün finalinde ise Reyyan'ı kardeşi Gül ile buluşurmak isteyen Miran ve Reyyan Şadoğlu Konağı'nda yakalanmışlardı. Şimdi hikaye devam ediyor. Miran ve Reyyan kurtulacak mı?

Gül'ün hastaneden çıkışı üzerine Miran, Reyyan'ı gizlice konağa alıyor. Ablasının özlemiyle yanıp tutuşan Minik Gül, Reyyan'ı görünce şok oluyor. Yaşadıkları uzun ayrılık sonrası hasret gideren kardeşler, başlarına geleceklerden bihaber. Yaren Şadoğlu yine dolaplar çeviriyor. Elif'i korumak için plan kuran Azize Aslanbey, torununun güvenini kaybediyor. Aslanbey ailesinin Reyyan'a yaşattıklarını duyan Elif, artık konakta olanlara sessiz kalmıyor. Her geçen gün öğrendiği gerçekler karşısında şoka uğrayan Elif, buna ne kadar dayanacak? Azize Aslanbey, sevdiklerini kaybetmeye devam mı edecek? Konakta işe başlayan Şehriyar Hanım, kimin tarafından görevlendirildi? Miran intikamını alsa da, Reyyan'a olan aşkını kalbinden silemiyor ve günden güne kahroluyor. Reyyan ise duyduğu can alıcı gerçeklerin peşine düşüyor ve öyle bir şey öğreniyor ki...

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title