Haberler

Hercai 5. Yeni Bölüm Fragmanı İzle: Miran Zor Durumda!

Güncelleme:

Hercai 5. yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Cuma akşamlarının yeni lideri Hercai yeni 5. bölümü, hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Reyyan'ı konakta neler bekliyor? Miran'ın kafasına silahı dayayan kim? İşte Hercai 5. yeni bölüm fragmanı, özeti...

Atv'nin Cuma akşamları ekrana getirdiği yeni dizisi Hercai, ilk bölümü ile gününün en çok izlenen programı olmayı başardı. Usta oyuncuların başrolünde yer aldığı Hercai dizisi Miran ile Reyyan'ın yaşadığı imkansız aşkı konu alıyor. Peki bu akşam ekrana gelecek Hercai 5. yeni bölümünde neler olacak? Miran, Reyyan'ı Aslanbey konağında koruyabilecek mi? Hercai bu akşam saat 20.00'da atv'de. İşte Hercai yeni bölüm özeti...

HERCAİ 5. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hercai yeni bölümde; Miran'ın, Reyyan'ı konağa getirmesiyle Aslanbey ailesi şok oluyor! Konakta zor zamanlar geçiren Reyyan, mutluluğa ne zaman ulaşacak? Tüm Midyat'ın duyduğu bu olay karşısında Azize Aslanbey' in tepkisi ne olacak? Miran'a kavuşma hayaliyle yaşadıklarını sineye çeken Gönül, bu kadarını kaldırabilecek mi?

Biricik kızını Miran'ın elinden kurtarmak isteyen Zehra Şadoğlu, Aslanbey konağını basıyor! Düğünden sonra yaşadığı acılarla iyice yıpranan anne, Miran ile karşı karşıya geliyor. Miran' a unutamayacağı bir tokat atan Zehra, kızını geri alabilecek mi?

Kaybettiği her şey için Reyyan'ı suçlayan Yaren büyük planlar peşinde. Miran Aslanbey'e tehditler savuran Yaren nasıl bir yol izleyecek? Bu sefer de kaybetmek istemeyen Yaren'in hedefi kim?

HERCAİ SEZON FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, "İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi" mottosuyla yola çıkan Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Eda Başlamışlı paylaşıyor.

Hercai dizisi 31 Mayıs Cumar günü 12. bölümü ile sezon finali yapacak. Yeni sezon başlangıç tarihi ise 20 Eylül Cuma.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Atv Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

azize bunu naşil kabülenir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title