Haberler

Hera Termal Çocukları Unutmadı

Güncelleme:

Bigadiç'te Hera Termal tarafından ilkokul öğrencilerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenlendi.

Hera Termalde düzenlenen etkinliğe katılan ilkokul öğrencileri gönüllerince eğlenmesini bildi.

Çeşitli dans ve ritm, soru yarışması, halat çekme yarışmalarının yapıldığı programda, çocuklara kek ve meyve suyu ikram edildi.

Ellerindeki 23 Nisana özel bayraklarıyla velileriyle alana gelen çocuklar, burada müzik eşliğinde yapılan aktivitelerde gönüllerince eğlendi.

Çocuklarıyla etkinliği izleyen vatandaşlardan Seher Yıldırım, düzenlenen programdan memnun kaldıklarını söyledi. Yıldırım, "Öncelikle Hera Termal yönetimi ve çalışanlarına çocuklarımız için böylesi muhteşem etkinlik düzenledikleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler Çocuklarımızın da hoşuna gidiyor, bu tür etkinliklerin devam etmesini istiyoruz. Okul dışında ilk defa böyle bir etkinlik yapıldı, güzel oldu." dedi.

İlkokul 2. Sınıf öğrencilerden Tuğhan Ünver "İlk defa böyle bir etkinlik yapıldı, çok eğlendik. Hera Termal Müdüresi Nur Çetinkaya'ya çok teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Bigadiç'te Hera Termal ailesi olarak çocuklarımız bu mutlu günlerinde gönüllerince eğlensinler diye böyle bir etkinlik düzenledik. Etkinliğimize katılan tüm öğrenci ve velilerine teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerimizi her yıl düzenlemeyi planlıyoruz' 'dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bigadiç Termal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title