Haberler

'Her Yönüyle Trabzon ve Trabzonspor' Paneli

Marmara Üniversitesi Trabzonspor Kulübü Öğrencileri, 'Her Yönüyle Trabzon ve Trabzonspor' Konulu Bir Panel Düzenledi.

Marmara Üniversitesi Trabzonspor Kulübü öğrencileri, 'Her Yönüyle Trabzon ve Trabzonspor' konulu bir panel düzenledi.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde düzenlenen panele Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Volkan Can Alioğlu, Show TV Genel Müdürü Saner Ayar, sanatçı İbrahim Can, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sezer Şener Komşuoğlu ve çok sayıda Trabzonsporlu öğrenci katıldı. Panelde, Bordo-mavili ekibin 2007-08 sezonunda Turkcell Süper Lig'deki performansı değerlendirilirken; Show TV Genel Müdürü Saner Ayar, panelde yaptığı konuşmada, "İstanbul'a geldiğimde hangi takımı tuttuğum soruldu, 'Ben Trabzonsporluyum' dedim. Birinci takımımı sordular, yine 'Birinci takımım Trabzonspor' dedim. Bunun ne anlama geldiğini o zamanlar pek anlamıyordum, iş hayatına girince bunu daha iyi anladım" dedi.

Trabzon insanının mücadeleci olduğunu vurgulayan Ayar, "Trabzon'da koşu bandında koşan Trabzonlu yok, bizim yaptığımız sporda bir mücadele olacak. Bir taraf kazanacak, bir taraf kaybedecek, bu bizim genlerimizde var. Trabzon insanının kazanmasında, başarısının altında bu var. Trabzon'un geçmişte kazandığı başarılar kendiliğinden gelmiyor. Hangi işte olursanız olun, dünya standartlarını yakalayamazsanız başarılı olamazsınız" diye konuştu.

(RA-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title