Haberler

'Her Şey Beni Buluyor'

BADE İŞÇİL OLAYININ '2. ŞEBNEM VAKASI' OLARAK GAZETELERDE YER ALMASI, ADI 'MİLLİ BAKİRE'YE ÇIKAN SCHAEFER'I GERDİ

Türkücü Mahsun Kırmızıgül'ün ayrıldığı 7 yıllık eski sevgilisi Bade İşçil'in "Mahsun ile aramızda bir şey olmadı. Kendimi evleneceğim erkeğe saklıyorum.." sözleri akıllara Şebnem Schaefer'ı getirdi. Yıllar önce bakire olduğunu açıklayan Şebnem de tıpkı Bade gibi eleştirilere maruz kalmıştı. Bade İşçil olayının "2. Şebnem vakası" olarak gazetelerde yer alması, adı 'Milli Bakire'ye çıkan Schaefer'ı çok kızdırdı.

Şebnem "Benim hem Şenol İpek'e hem de Özcan Deniz'e bu konu hakkında açtığım davalar sürüyor. Özcan ile davamız 13 Kasım'da, Şenol ile davamız 22 Kasım'da.. Aslında bu konu hakkında konuşmamam gerekiyor. Özcan Deniz ile sevgili olmamama rağmen benim hakkımda konuştu. Benim de kendimi savunmam doğal değil mi? İnsanlar hala bunu Bade'nin olayıyla birleştirip gündeme getiriyor. Bade İşçil ile benim konum aynı değil. Benimle ilgili hata yapılıyor. Hande Subaşı annesiyle geziyor diye hemen altına 'İkinci Şebnem vakası' yazdılar. Bade olayında da aynısını yazdılar. Benim ne kadar çok vakam varmış, haberim yokmuş. Ben gerçekten bu konular hakkında konuşmaktan yoruldum."

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title