Haberler

Her Gün Bir Uygulama Ücretsiz

Appstore'da Ücretli Olarak Sunulan Yazılımlardan Seçilen Bir Tanesi Hergün Ücretsiz Olarak İndirmek İster Misiniz?

Mobil dünyanın lider mobil uygulama mağazası AppStore, her geçen gün artan indirme ve ziyaretçi trafiği ile hayran bırakmaya devam ediyor. Sadece iPhone ve AppStore için açılan yüzlerce web adresinin içersine dâhil olan yeni sayfalardan bir tanesi de Free App A Day sitesi.

Site her gün AppStore üzerinde ücretli olarak satılan bir uygulamayı seçerek, kullanıcılarına 24 saat için ücretsiz olarak sunmayı hedefliyor. iPhone ve iPod Touch sahiplerinin önerileri doğrultusunda uygulama geliştiricileri ile de iletişime geçen site yöneticilerine, istediğiniz uygulamayı önerebilmeniz de mümkün. Oldukça sade bir tasarıma sahip olan sayfanın alt kısmında yer alan formu doldurarak, seçtiğiniz kategorilerde yer alan bir yazılım siteye eklendiğinde e-posta ile size haber verilmesini de sağlayabiliyorsunuz. Burada yer alan adresten erişilebilen sayfa, henüz oldukça yeni ancak şimdiden ciddi bir takipçi kitlesine ulaşmış durumda.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title