Haberler

    Her Evde Mutlaka Olması Gereken Dekorasyon Unsurları

    Güncelleme:

    Dışarıdan nasıl gözükürse gözüksün, eviniz kendi zevkinizi, kişiliğinizi yansıtır. Bu yüzdendir ki evinize girdiğiniz an daha rahat ve huzurlu hissedersiniz. Ev dekorasyonu da bu hissiyat için oldukça önemlidir. O evi sıradanlıktan kurtaran ve size özel yapan şey dekorasyondur.

    Peki siz evinizin dekorasyonunun sizin için yeterli olup olmadığını düşündünüz mü? Yoksa hala yapmanız gereken bazı şeyler olduğuna inanıp nereden başlamanız gerektiğine mi karar veremediniz? Eğer ev dekorasyonu konusunda yapmanız gereken şeyler olduğuna inanıyorsanız fakat neyi nasıl yapacağınız konusunda soru işaretlerine sahipseniz, derlediğimiz bu yazı tam da size göre;

    Her Evde Mutlaka Olması Gereken Dekorasyon Unsurları

    İdeal ev dekorasyonu için renk seçimi

    Ev dekorasyonu söz konusu olduğunda bir çok kişi renk seçiminden muzdarip. Boş ve sade duvarlar baktığınız zaman içinizi sıkabilir. Eğer duvarlarınıza bir hareket katmak istiyorsanız küçük bir duvar kağıdı, boya veya biraz renk çok işinize yarayabilir. Renk seçimi konusunda ise küçük ve ışık almayan odalara koyu renkler seçmemeniz tavsiye edilir. Farklı renkleri bir arada kullanmaktan korkmayın; emin olun o renkler bir araya geldiğinde ortaya çıkan görüntüden pişman olmayacaksınız.

    Her Evde Mutlaka Olması Gereken Dekorasyon Unsurları

    En ideal aydınlatma

    Ev dekorasyonu dendiği zaman aydınlatıcılar da bu parçadan büyük bir pay almış durumda. Ancak yalnızca ortamla uyumlu olması artık yeterli bir özellik değil. Aydınlatıcılar içinden de kendinize uygun trend parçaları seçmeniz gerekmekte. Aydınlatıcıyı seçerken en büyük önceliğiniz alanın genişliği ve yaydığı ışık miktarı olmalıdır. Aydınlatmalar genel konseptin yansımasını hissetmenizi sağlayan, alanın içinde varolan eşyaları görmenize yardımcı olan ve rahat hareket etmenizi sağlayan tamamlayıcı parçalardır.

    Her Evde Mutlaka Olması Gereken Dekorasyon Unsurları

    Dekorasyonda aksesuarın önemi

    Nasıl ki giydiğiniz kıyafetleri aksesuarlar ile tamamlayıp güzelleştirebiliyorsanız aynı şekilde ev dekorasyonu konusunda da aksesuarları kullanarak harikalar yaratmanız mümkün. Fakat alışverişe çıkıldığında göze güzel gelen ne varsa alıp evin bir yerlerine koymaya çalışmak gibi bir sorun mevcut. Gözünüze güzel gelen her şeyi almak yerine evinizdeki eşyaları düşünerek neye ihtiyacınız olduğunu bilerek aksesuar alışverişi yapmanız daha güzel sonuçlar doğuracaktır.

    Her Evde Mutlaka Olması Gereken Dekorasyon Unsurları

    Evinizde kullanabileceğiniz aksesuarların bazılarını biraz daha yakından inceleyelim;

    Tablo ve Resimler : Odanızın duvarlarını hatıralarınız ile süsleyebilir veya tarzınıza ve mobilyalarınıza uygun renkte tablolar ile süsleyebilirsiniz.

    Aynalar : Odalarınızda kullanacağınız aynalar doğru şekilde kullanıldığı zaman odanıza genişlik ve aydınlık katabilmektedir.

    Biblo ve Objeler : Odanızdaki raflara ve sehpalara koyacağınız küçük ve dekorasyonunuzu tamamlayacak biblolar odanıza sıcak bir hava katıp odanızı renklendirmenize yardımcı olabilir.

    Kaynak: Milliyetemlak.com / Dekorasyon

    Emlak Dekorasyon Haberler

    Bakmadan Geçme

    TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title