Haberler

Hepsiburada.com'dan "Hediye Bulucu" Servisi

Hepsiburada.com, hediye seçmekte zorlanan müşterilerine "hediye bulucu" servisiyle en uygun ürünü seçme konusunda yardımcı oluyor.

Hepsiburada.com, hediye seçmekte zorlanan müşterilerine "hediye bulucu" servisiyle en uygun ürünü seçme konusunda yardımcı oluyor.

Hepsiburada.com açıklamasına göre, hepsiburada.com Anneler Günü için sayısız hediye seçeneği sunuyor. 27 farklı kategoride 1 milyondan fazla ürünle hizmet veren hepsiburada.com'un müşterileri, yüzde 90'a yaklaşan büyük indirimlerden ve peşin fiyatına 9 taksit gibi avantajlardan yararlanıyor.

Hepsiburada.com, uygun fiyatlı hediye seçeneklerini müşterilerle buluşturmakla birlikte onları binlerce ürün arasından hediye seçme telaşından da kurtarıyor. Online hediye alışverişini kolaylaştıran "hediye bulucu" uygulaması, istenen fiyat ve yaş aralığına uygun hediye seçeneklerini bir tıkla kullanıcıların karşısına çıkarıyor.

iPhone 5S'in yüzde 19 indirimle müşterilere sunulduğu hepsiburada.com'da ev işlerini kolaylaştıran ürünlerde kaçırılmayacak kampanyalar bulunuyor.

Hepsiburada.com'da ayrıca Birkenstock terliği sepette ekstra yüzde 15, parfüm seçenekleri yüzde 70'e varan, kol saati ise yüzde 88'e varan indirimlerle müşterilere sunuluyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Anneler Günü Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title