Haberler

Muğla'da 24 Yaşındaki Genç, Sosyal Medyada, "Hepinizi Affediyorum" Paylaşımı Yaptıktan Sonra İntihar Etti

Güncelleme:

Muğla'nın Dalaman ilçesinde Nail A. (24), evlerinin bahçesinde çenesinin altına dayadığı av tüfeğini ateşleyerek yaşamına son verdi.

Fethiye'deki bir otelde, bir yıldır çalışan Nail A., dün saat 16.00 sıralarında, Dalaman'ın Kırcagedir Mahallesi'ndeki evlerinin bahçesinden ölü bulundu. Bir yakınının ihbarı üzerine eve gelen jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede Nail A.'nın çenesinin altına dayadığı av tüfeğiyle intihar ettiği belirlendi.

GENCİN ÜZERİNDEN, "ÖLÜMÜMDEN KİMSE SORUMLU DEĞİLDİR" YAZILI NOT ÇIKTI

Nail A.'nın üzerinden "Ölümümden kimse sorumlu değildir" yazılı not çıktı. Sabah saatlerinde eve döndüğü ve aile fertlerinin işe gitmesi üzerine yalnız kaldığı belirtilen Nail A.'ın cesedi, olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

ÖLMEDEN ÖNCEKİ SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Nail A.'nın 9 Eylül günü Facebook sayfasından yaptığı ve sonuna "Hepinizi affediyorum. Bundan sonra kirli kalabalıklarda olmaktansa, temiz yalnızlığımı seçiyorum. Yolunuz açık olsun" yazarak bitirdiği paylaşım dikkati çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Dalaman Muğla 3.Sayfa 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (55)

corci:

Belli ki hassas bir insanmış üzüldüm.

43
0
yanıtYanıtla
...:

Ah be kardeşim değer miydi 1 kuruş etmeyen insanlar için 1 ömürden vazgeçmeye.

24
1
yanıtYanıtla
okan:

yav arkadaş hemen cennete asla giremez yok direk cehenneme gidecek diye şarlatanlara sinir oluyorum oğlum siz allah mısınız ki hüküm veriyorsunuz. . .

20
4
yanıtYanıtla
corci:

Onlar din bezirganları kardeş, sen bakma onlara.

yanıt10
yanıt1
OKAN:

ÖNCE DİNİNİ ÖĞREN OKAN BAZI HÜKÜMLER SABİTTİR AYETLERLE HADİSLERLE

yanıt2
yanıt3
cerkes:

tabi onlar ALLAH kardeş cocuk intihar ettiya onlara göre cehennemlik vay arkadaş ya yazıklar olsun sizin gibi kafası beyni donmuş kişilere

yanıt3
yanıt1
türk:

normalde bir insan intihar edemez, taki sağlıklı düşünemezse. . . bence buda kanser gibi bir hastalık. yazık herkes hüküm sahibi olmuş. . .

yanıt0
yanıt0
corci:

madem kaderimiz önceden yazıldı, bu çocuğun intiharında da kaderinde vardı, o yüzden cehenneme gitmesi mantıksız.

yanıt0
yanıt1
BEZGİN BEKİR:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Dünya adil değil çevremizdeki insanlarda aynen öyle bencil maddiyata değer verip arkandan hancerleyenlerle dolu kim dost kim düşman belli değil. . en tehlikelisi sinsi sinsi düşmanlıklar sarmış her yeri. . itibarsızlastırma dedi kodu yüzüne gülüp sırtından bıçaklama devri olmuş devir. . .

24
0
yanıtYanıtla
Dirilis:

Yapmayin kardeslerim. . . olum care degildir, bu dunyadan zaten gocup gidecegiz ama bu sekilde olmasin. . .

19
3
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title