Haberler

"Henüz Pes Etmedik"

Güncelleme:

Abdullah Avcı, Macaristan'a 3-1 mağlup olduğumuz karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım teknik direktörü Abdullah Avcı, Macaristan'a 3-1 mağlup olduğumuz karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Yenilgiyi yediğimiz basit gollere bağlayan Avcı; "Oyunu değerlendirsek olursak. Karşılaşma tamamen istediğimiz gibi başladı. Ancak 31. dakikada çok basit bir gol yedik. Golü yedikten sonra moralimiz bozuldu. İkinci yarıda yediğimiz golde yine çok basit bir top kaybı ile bir gol yedik. Geçen haftanın verdiği moral bozukluğu sonrasında bir de üstüne penaltı gelince. İkim açtam beklediğimiz toplam 4 puanı alamamış olduk. Oyuncularımızın basit goller yiyerek bu duruma düşmeleri gerçekten üzücü ama sonuç bu maalesef" diye konuştu. İSTİFA EDECEK Mİ? İstia etmeyi düşünüp düşünmediği sorulduğunda ise Avcı;"İstifa gibi bir düşüncem yok. Türk futbolunun sorunu istifa değil istikrar ve gelişimdir. Biz sadece A Milli Takımı teknik direktörlüğü yapmıyoruz. Eğitim ile yüklendiğimiz bir misyonda var. Bundan sonraki oynayacağımız karşılaşmalar neler gösterecek hep birlikte göreceğiz. Henüz pes etmiş değiliz" dedi.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Abdullah Avcı Macaristan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title