Haberler

Henüz Evlilik Yok

İngiltere Veliahtının Büyük Oğlu Prens Wıllıam, Sevgilisi Kate Mıddleton ile Evleneceğini Henüz Açıklamadı. Ama Bir Firma, Prens ile Gelin Adayının Hediyelik Eşyalarını Şimdiden Hazırladı.prens William, Sevgilisi Kate Middleton ile Yaklaşık Beş Yıldır Birlikte Ama Müstakbel Gelin Adayının Henüz Parmağında Nişan Yüzüğü Yok. Ancak Bu Durum Bazıları İçin Hiç Önemli Değil.

İngiltere veliahtının büyük oğlu Prens Wıllıam, sevgilisi Kate Mıddleton ile evleneceğini henüz açıklamadı. Ama bir firma, prens ile gelin adayının hediyelik eşyalarını şimdiden hazırladı.Prens William, sevgilisi Kate Middleton ile yaklaşık beş yıldır birlikte ama müstakbel gelin adayının henüz parmağında nişan yüzüğü yok. Ancak bu durum bazıları için hiç önemli değil.

Ünlü İngiliz hediyelik eşya firması Woolworth, Prens William'ın bir yıl içinde evleneceğinden o kadar emin ki, daha şimdiden sevgililerin hediyelik eşyalarını hazırladı. Prens William ve sevgilisi Kate Middleton'ın resimlerinin bulunduğu porselen takımlar, kahve kupaları ve çeşitli süs eşyaları üreten firma, bu ürünleri önceden hazırlayarak büyük kár elde etmeyi hedefliyor.

Nişan ilan edilmeden düğün için hediyelik anı eşyalarının hazırlanmış olması, bazılarına garip gelebilir ama Woolworth yöneticilerinin telaşına biraz da hak vermek gerekiyor. Prens William, önümüzdeki yıl Sandhurst Akademisi'nden mezun olup orduda görev alacak. Bu durumda Prens William'ın özel hayatını düzene sokup, evleneceğine kesin gözüyle bakılıyor. Kraliyet ailesi üyeleri, özellikle de Kraliçe Elizabeth ve Prens Charles da Kate Middleton'u uygun bir eş adayı saydıklarını davranışlarıyla belli ediyorlar. Kate Middleton, sık sık saraya davet ediliyor. Tatil dönemlerinde Windsor Sarayı'nda ağırlanan kişiler arasında Kate Middleton da var.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title