Haberler

Hentbolda Transfer

Hentbol Erkekler Süper Lig ekiplerinden Aziziye Belediyesi Termalspor, Admir Pelidija'yı transfer etti.

Aziziye Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Karadağ Milli Takımı'nın 1,96 metre boyundaki oyuncusu Pelidija ile sözleşme imzalandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Asbaşkanı Halil Özcan, yeni sezon için iddialı bir ekip oluşturduklarını belirtti.

Doğu Anadolu ve Erzurum'un Süper Lig'deki tek temsilcisinin Aziziye Belediyesi Termalspor olduğunu vurgulayan Özcan, şunları ifade etti:

"Yeni sezon öncesi flaş transferlerle takımımızı güçlendiriyoruz. İç transfer çalışmalarımızı neredeyse tamamladık ve dış transferde de önemli isimleri kadromuza katıyoruz. Brezilyalı milli yıldızın ardından 1994 doğumlu Karadağlı genç milli yıldızı kadromuza kattık. Önümüzdeki sezon bu ligde ses getirecek, Erzurum'u ve Doğu Anadolu'yu en iyi şekilde temsil edecek bir ekip kuruyoruz. İnşallah gelecek sezon Hentbol Süper Ligi'nde Termalspor rüzgarı esecek."

Kaynak: AA / Spor

Halil Özcan Erzurum Karadağ Aziziye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title