Haberler

Hentbolda Maçın Ardından

Hentbol'da maçın ardından-Beşiktaş Mogaz Antrenörü Arın: - "Dört mağlubiyetten sonra galip gelmek demoralize olan bir takımın tekrar motivasyonunu arttırıyor"KOCAELİ (AA) - Beşiktaş Mogaz Antrenörü Müfit Arın, Velux Erkekler EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda İsveç'in Alingsas takımını 28-26 mağlup etmelerine ilişkin, "Dört mağlubiyetten sonra galip gelmek demoralize olan bir takımın tekrar motivasyonunu arttırıyor" dedi.

Hentbol'da maçın ardından- Beşiktaş Mogaz Antrenörü Arın: - "Dört mağlubiyetten sonra galip gelmek demoralize olan bir takımın tekrar motivasyonunu arttırıyor"KOCAELİ (AA) - Beşiktaş Mogaz Antrenörü Müfit Arın, Velux Erkekler EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda İsveç'in Alingsas takımını 28-26 mağlup etmelerine ilişkin, "Dört mağlubiyetten sonra galip gelmek demoralize olan bir takımın tekrar motivasyonunu arttırıyor" dedi.Arın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçı 2 farklı devre olarak değerlendirdiğini belirterek, ilk yarıda savunmadan hızlı hücuma kalktıklarında basit hatalar yaptıklarını söyledi.Bu hataları, kalelerinde gol olarak gördüklerini ifade eden Arın, devre arasında oyuncularına taktik verdiğini kaydetti.Arın, ikinci devre rakiplerinin basit hatalar yapmaya başladığını dile getirerek, "Basit goller bulmaya başladık. Burada önemli olan seyircilere güzel bir müsabaka izletmekti. Her iki takım da iyi mücadele etti ve güzel bir hentbol müsabakası oldu. Dört mağlubiyetten sonra galip gelmek demoralize olan bir takımın tekrar motivasyonunu arttırıyor. Mümkün olduğu kadar sürpriz sonuçlar almaya çalışıyoruz. Bizden üstün takımlarla sonuna kadar mücadele ediyoruz. Beşiktaş sürprizlere açık bir takım" şeklinde konuştu.Hentbolun Avrupa'da popüler olduğunu anlatan Arın, "Ekonominin de etkili olduğu bir spor. Hentbol Şampiyonlar Ligi'nde, basketbol ve futbolda olduğu gibi ekonomik de bir savaş veriyorsunuz. Bulunduğumuz grup, 'ölüm grubu' olarak tabir edilebilir. Geçen yılın şampiyonlar ligi şampiyonu, şampiyonlar ligi üçüncüsünün olduğu bir grup. Hentbolda rotasyonu iyi olan takımlar daha başarılı oluyor. Biz de bunu sağladığımız vakit, Türk hentbolu da basamak atladığında gelen yabancılarla çok daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum" dedi. -

Kaynak: AA / Spor

Beşiktaş Mogaz İsveç Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title