Haberler

Hentbol Erkekler Süper Ligi

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Hantaş Sportif, ilk yarının son maçında oynayacakları Gençlerbirliği karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Mersin Hantaş Sportif, ilk yarının son maçında oynayacakları Gençlerbirliği karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Kulüp başkanı Kayhan Kurt, tek hedeflerinin kendi sahalarında oynayacakları bu önemli maçtan galibiyetle ayrılmak olduğunu söyledi. Futbolda Mersin İdmanyurdu'nun, basketbolda Büyükşehir Belediyesi Bayan Basketbol Takımı'nın ve hentbolda da Hantaş Sportif'in Süper Lig'de mücadele ettiğini hatırlatan Kurt, her üç takımın da taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu belirterek, "Mersin kenti her şeyi ile en iyisini hakkediyor. Spor, Mersin'in en iyi tanıtım yüzlerinden biri. Süper Lig'de mücadele eden her 3 takımımız da bu tanıtımı en iyi şekilde yapıyor. Yeter ki Mersinliler takımlarına sahip çıksınlar. Başarı çıtası o zaman daha da yükselecektir" dedi.

İlk yarının son maçından galibiyetle ayrılarak moral bulmak istediklerini ifade eden Kurt, sezona kötü başlamalarına rağmen kısa sürede yaptıkları transferlerle toparlanma sürecine girdiklerini kaydetti. Kurt, "İyi bir takımımız var. Oynadığımız maçlarda bazı talihsizlikler yaşadık. Puan cetvelindeki yerimiz kimseyi karamsarlığa itmesin. İkinci yarıda yapacağımız takviyelerle ligin flaş takımlarından biri olacağız. Biz bu yola inanarak girdik ve girdiğimiz her şeyde başarı bizim temel hedefimizdir" diye konuştu.

İlk yarının son haftasında Gençlerbirliği'ni konuk edeceklerini yineleyen Kurt, şöyle devam etti:

"Gençlerbirliği puan ve moral açısından bizim için çok önemli bir maç. Sakat oyuncularımızın iyileşerek bu maçta oynayacak olmaları ayrıca bir moral kaynağı. Bu maçı almaktan başka bir düşüncemiz yok. Çünkü ligin alt sıralarından kurtulmak istiyoruz. Puan kaybına artık tahammülümüz yok. Zaten takımımız da yavaş yavaş oturuyor. İnşallah bu hafta istediğimiz sonucu alırız. Mersinliler de bu takımın ligde kalması için bize destek vermeli. Bütün Mersinlileri Gençlerbirliği maçına bekliyoruz." - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Kayhan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title