Haberler

Hentbol: Bayanlar Süper Kupası

Muratpaşa Belediyesi, Süper Kupa'yı ikinci kez aldı Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Ünsal: ''Geçen yıl aldığımız Süper Kupa'yı bu yıl da kazandık. Ligde ve Avrupa kupalarında da başarılı olmak istiyoruz''

Bayanlar Hentbol Süper Lig takımlarından Muratpaşa Belediyesi'nde, antrenör Birol Ünsal, "Geçen yıl aldığımız Süper Kupa'yı bu yıl da kazandık. Ligde ve Avrupa Kupaları'nda da başarılı olmak istiyoruz" dedi.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Kupa finalinde Üsküdar Belediyesi'ni 36-19 yenerek, kupanın sahibi olduklarını belirtti. Ünsal, "Oyuncularımı iyi oyun sergiledikleri ve haklı bir galibiyet aldıkları için tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

Oyunu zora soktukları anlar olduğunu dile getiren Ünsal, "Bu tür maçları zora sokmamamız lazım. Çok daha iyi işler yapmamız gerekiyor. Hatalarımız var. Bunları asgariye indirip, en az hatayla yola devam etmek zorundayız. Eksiklerimizi de gördük. Bunları telafi edeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Karşılaşmaya iyi başladıklarını ve istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını ifade eden Ünsal, şunları söyledi:

"Güçlü bir rakibe karşı mücadele ettik. Üsküdar Belediyesi iyi oyunculardan kurulu ve ligin iddialı takımlarından biri. Biz de geçen yılki kadromuzun üzerine iyi oyuncular transfer ettik. İyi takım kurduk, iyi bir başlangıç yaptık. Oyuncularımı sahada kazanma adına yaptıkları mücadeleden ötürü yürekten tebrik ediyor, kutluyorum." - Antalya

Kaynak: AA / Spor

Üsküdar Belediyesi Muratpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title