Haberler

Hentbol: Bayanlar Süper Kupa Finali

Muratpaşa Belediyesi: 36 Üsküdar Belediyesi: 19 Antalya temsilcisi Süper Kupa'nın sahibi oldu

Bayanlar Hentbol Süper Kupa finalinde Muratpaşa Belediyesi, Üsküdar Belediyesi'ni 36-19 yenerek, kupanın sahibi oldu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Antalya temsilcisi Muratpaşa Belediyesi, maçın ilk 10 dakikasında Üsküdar Belediyesi'ne karşı iyi savunma yaparak, skor üretmesine izin vermedi. Muratpaşa Belediyesi ilk bölümde, Nur Ceren, Yasemin, Serpil ve Betül Yılmaz ile rakip kalede goller buldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 22-8 Muratpaşa Belediyesi'nin üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ikinci yarısında dengeyi kurmaya çalışan Üsküdar Belediyesi, Esra ve Güneş ile goller bulurken, Muratpaşa Belediyesi de rakibin farkı eritme çabalarına izin vermedi. Karşılaşmaya tekrar ağırlığını koyan Antalya ekibi, Nur Ceren ve Katerina'nın sayılarıyla farkı korumayı başardı. Maçın son bölümünde de üstünlüğünü sürdüren Muratpaşa Belediyesi, karşılaşmadan 36-19 galip ayrılarak, Süper Kupa'nın sahibi oldu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen törenle Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Muratpaşa Belediyesi Takımı'na kupayı verdi. - Kastamonu

Kaynak: AA / Yerel

Üsküdar Belediyesi Muratpaşa Kastamonu Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title