Haberler

Hemşireler Haftası Kutlaması

Samsun'un Bafra Kızılırmak Devlet Hastanesi Tarafından, 'Hemşireler Haftası' Olması Münasebetiyle Yemekli Kutlama Programı Düzenlendi.

Samsun'un Bafra Kızılırmak Devlet Hastanesi tarafından, 'Hemşireler Haftası' olması münasebetiyle yemekli kutlama programı düzenlendi.

Bafra Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen yemeğe Bafra Kızılırmak Devlet Hastanesi Başhekimi Halit Bakan, Kızılırmak Devlet Hastanesi Başhemşiresi Nebahat Coşkun, hastane doktorları, hemşireleri, sağlık görevlileri ve hastane personeli katıldı. Bafra Kızılırmak Devlet Hastanesi Başhemşiresi Nebahat Coşkun, yaptığı konuşmada, "Hemşirelik, insana hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Ülke genelinde sağlıkta hızlı bir değişim başladı. Bu değişim süresince hemşirelikte kendini yeniledi ve sağlık sistemi içinde önemli halkalardan biri oldu" dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Bafra Kızılırmak Devlet Hastanesi Başhekimi Halit Bakan ise bahar ve kış aylarında hastane geceleri düzenlediklerini belirterek, "Bilindiği gibi hastanemiz her yıl yaz pikniği düzenliyor. Bu etkinliklerimiz hastanemizde geleneksel hale gelmiştir. Bu geleneklerin bir tanesini bu sene Hemşireler Günü'nde yapmaktayız. İnşallah gelecek sene Allah ömür verirse Tıp Bayramı'nda, Ebeler Günü'nde, Memurlar Günü'nde de çeşitli etkinlikler yapacağız. Bu gecemizin ev sahipliğini hemşirelerimiz yapıyorlar. Hastanemiz kapıdaki görevli arkadaşımızdan başhekimine kadar kaliteli ve sağlıklı hizmeti sunmaktadır. Bu başarının sırrı disiplin, güvenli, kolektif çalışmadır. Hepinizi bu hizmetlerinizden dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Daha sonra Bafra Kızılırmak Devlet Hastanesi doktorları ve hemşireleri, yerel sanatçıların söylediği türkü ve şarkılarla doyasıya eğlendi. Bafra Kızılırmak Devlet Hastanesi'nden emekli olanlara hastane yetkilileri tarafından plaket takdim edildi. Program hediye çekilişleri ile sona erdi.

(NA-SA)

12.05.2007 14:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title