Haberler

'Hem Yarın Hem 12'sinde Sunucam'

Güncelleme:

Bakanı Atalay, Başbakan Erdoğan'ın TBMM'de 'Demokratik Açılım'la İlgili Yarın ve 12 Kasım'da Konuşma Yapacağını Belirtti

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'de ''Demokratik Açılım''la ilgili ile 12 Kasım Perşembe günü Hükümet adına konuşma yapacağını belirterek, ''Ben hem yarın hem 12'sinde sunum yapacağım'' dedi.

AK Parti Genel Merkezi'nden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Atalay, bir soru üzerine yarın TBMM Genel Kurulunda ''Demokratik Açılım'' çalışması ile ilgili sunumu kendisinin yapacağını belirterek ''Ben hem yarın hem 12'sinde sunum yapacağım, Başbakanımız da 12'sinde Hükümet adına konuşacak'' diye konuştu.

Atalay, Başbakan Erdoğan'ın ''Demokratik Açılım''la ilgili il gezileri yapacağının hatırlatılması üzerine, ''Hepimizin olacak. Zaten bizim İl Danışma Meclislerimiz oluyor oralara gidip anlatacağız'' dedi.

Gezilere ilişkin takvimin henüz belli olmadığını, ama hafta sonlarını bu gezilerle değerlendirdiklerini dile getiren Bakan Atalay, önümüzdeki hafta sonunda itibaren de bu konuyu Türkiye'ye anlatmayı sürdüreceklerini bildirdi.

Atalay, konuya ilişkin çalışmaların ''Demokratik Açılım''ın Meclis gündemine geldikten sonra da devam edeceğini belirterek ''Bundan sonra esas uygulama kısmı başlayacak'' dedi.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title