Haberler

Hem Sörfte Hem Pistte Dans

Sony, DanceStar™ Party oyununu Bora Kozanoğlu ile El Beso'da tanıttı.

Oyunculara, dillerden düşmeyen şarkıların kliplerindeki dansları yaptırarak puan toplatan, eğlendirirken forma sokan ve kendi dans kliplerini Facebook'da paylaşma imkanı sunan DanceStar™ Party oyunu, Kuruçeşme El Beso'da düzenlenen özel bir parti ile tanıtıldı. Sörf tahtasının üzerinde rüzgarla dansta son derece başarılı olan ve partiye ev sahipliği yapan Bora Kozanoğlu, hünerini, bu defa dans pistinde gösterdi. Bora Kozanoğlu, arkadaşlarıyla beraber PlayStation® Move'da, DanceStar™ Party oynarken çok eğlendi. Sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimlerin 2012'yi dans ederek karşıladığı partiye, Sony Eurasia A.Ş. Kişisel Eğlence Ürün Grup Müdürü Murat Gebeceli başta olmak üzere Sony ve iş dünyasından temsilciler de katıldı.

Partilemenin yeni boyutu

Daha önceden yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan SingStar Dance oyunundan sonra dans etmeyi oyunun merkezinde bulunduran DanceStar™ Party, oyuncuya daha enerjik bir oyun deneyimi sağlıyor. PlayStation® Move ile birlikte dans, parti ve eğlenceyi evlere getirerek, oturma odalarını adeta birer dans pistine çeviriyor. Orijinal müzik videoları ve 40'ı aşkın şarkı listesiyle iştah kabartan oyunda, Elton John "I'm Still Standing", Lady Gaga "Born This Way", Los Del Rio "Macarena" ve The Chemical Brothers "Hey Boy Hey Girl" gibi parçalarda dans etmek mümkün. Oyun PlayStation®3'ün geçtiğimiz yıl "harekete geç" sloganıyla lanse edilen ve büyük küçük, kadın erkek demeden herkesi oyunun içine dahil eden Move paketinin yeteneklerini de gözler önüne seriyor. DanceStar™ Party, sunduğu ayrıcalıklı eğlence deneyimi ile ister arkadaşlar ister bireyler isterse aile içinde partilemenin yeni boyutu oluyor.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title