Haberler

Hem Kursiyerlerinin Fotoğraf Sergisi

Halk Eğitim Merkezi (HEM) bünyesinde açılan fotoğrafçılık kursunu tamamlayan 19 kursiyerin çektiği fotoğraflar sergilendi.

Halk Eğitim Merkezi (HEM) bünyesinde açılan fotoğrafçılık kursunu tamamlayan 19 kursiyerin çektiği fotoğraflar sergilendi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda açılan sergide, Halk Eğitim Merkezi fotoğrafçılık kursunda Usta Öğretici Seyfi Çelikkaya ile kursiyerler tarafından çekilen 50 fotoğraf sergilendi.

Fotoğraf sergisinde Akdağmadeni ilçesinin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini yansıtan fotoğraflar yer aldı.

Yozgat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şenay Daştan Sipahi, gazetecilere yaptığı açıklamada, fotoğrafçılık kursiyerlerinin başarılı bir çalışmaya imza attığını belirterek, serginin pazartesi gününe kadar açık olacağını söyledi.

Usta öğretici Çelikkaya da, kursiyerlerin eğitim süresince hem fotoğraf çekmeyi öğrendiklerini hem de ilçeleri tanıma fırsatı bulduklarını belirterek, "Kursiyerlerimiz gittikleri ilçelerde, ilçelerin tarihi ve doğa güzelliklerini fotoğraflayıp ilçenin de tanıtımına katkı sağladılar." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Akdağmadeni Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title