Haberler

Helvacıoğlu’ndan Keşan Standına Ziyaret

Güncelleme:

Helvacıoğlu, 10-13 Şubat Tarihleri Arasında Düzenlenen EMİTT Fuarı'nın Son Gününde 13 Şubat 2011 Pazar Günü Keşan Standını Ziyaret Etti.

Keşan ticaret ve sanayi odası başkanı mustafa helvacıoğlu, 10-13 şubat tarihleri arasında düzenlenen emitt fuarı'nın son gününde 13 şubat 2011 pazar günü keşan standını ziyaret etti.

Keşan standına gelişinde Enver Yüksekdağ, Mustafa İşçimen, Cüneyt Yüksekdağ,Ergun Yayla,Bora Ecevit Göksel ve Erdoğan Demir tarafından karşılanan Helvacıoğlu, burada yaptığı açıklamada, standtta görev yapan herkesi kutlayarak "Keşan ve bölgemizin tanıtımı anlamında EMİTT Fuarı'na katılımımız çok önemli.

Kaymakamlıklarımız,Belediyelerimiz ve sivil toplum örgütlerimiz, oda ve derneklerimizin birlikteliği güzel bir standın oluşmasına katkı sağladı. Bu birliktelik de gerçekten çok güzel ve örnek alınacak bir birliktelik oldu.Keşan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özcan'ın önderliğinde gerçekleştirilen bu fuar katılımının her işletmemize fayda sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Helvacıoğlu Keşan standını ziyaretinin ardından Edirne, Tekirdağ, Şarköy, Saros Resort Hotel, Büyükçemkece Belediyesi standlarını da ziyaret etti.

Kaynak: Bültenler / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title