Haberler

Helin Panikledi!

Önceki Gecce Annesiyle Yemeğe Çıkan Helin Avşar, Tuvalet Skandalıyla İlgili Soru Sorulunca Panikledi!

ÖNCEKİ GECCE ANNESİYLE YEMEĞE ÇIKAN HELİN AVŞAR, TUVALET SKANDALIYLA İLGİLİ SORU SORULUNCA PANİKLEDİ!

Geçtiğimiz günlerde alkollü olarak objektiflere yakalanan ve bir göğüs frikiği veren Helin Avşar annesi ve ablasından ikaz almasına karşın geccelerde boy göstermeye devam ediyor. Birkaç gün önce fotomodel Berna Arıcı'nın kendisini Arnavutköy'deki bir kafenin tuvaletinde İzzet Antebi ile seviştiğini iddia etmesi üzerine dava açacağı söyleyen Helin Avşar, önceki gecce de annesi Emral Hanım'la Levent'teki Küpeli Restaurant'taydı. Çıkışta gazetecilerle karşılaşan Helin, 'Berna Arıcı'ya 100 milyarlık dava açacağınız doğru mu?' sorusu üzerine panikledi!

ANNEM HABERSİZ

Rengi atan Helin'in 'Aman ne yapıyorsunuz? Bu olaylardan annemin haberi yok' sözleri herkesi şaşkına çevirdi. Annesinden ayrıldıktan sonra gecce gezmesine devam eden Helin, önce 'Yurtdışından geldiler' dediği arkadaşlarıyla Reina'ya gitti. Mekanın çıkışında ayakta duramayacak kadar sarhoş olduğu gözlenen Avşar'ı, arkadaşları zor zaptetti. İki eline sıkıca yapışan arkadaşlarının yardımıyla ayakta durmaya çalışan 'Yerli Paris Hilton'un sözleri ise anlaşılmıyordu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title