Haberler

Helin Avşar Açıkladı!

'Müslüman Bir Ülkede Yaşıyoruz. Eğer O Skandalları Ben Yapsam, Yemen'e Bilet Almam Lazım!'

'MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ. EĞER O SKANDALLARI BEN YAPSAM, YEMEN'E BİLET ALMAM LAZIM!'

Helin Avşar, Akşam Gazetesi'nden Yiğit Karaahmetle yaptığı röportajda merak edilenleri anlattı!

O meşhur Avşar aşiretinden politik görüşlerine, şöhretle ilişkisinden Paris Hiltonluğa kadar birçok şeyi anlattı. Bir de yeni projelerini; eylülde bir single arkasından da iki sinema filmi geliyor. Türkiye küçük Avşar'ı daha çok izleyecek!

- Röportajın bundan sonraki seyrini belirleyebilmemiz için doğru cevap vermelisiniz; siz gerçekten kaç kadehte sarhoş oluyorsunuz?

Dörtten sonra yokum. Ama o da büyük bardakta.

- Bira mı votka mı?

Votka canım. Birayı içerim. Votkayı içince hafif sarhoş olmaya başlıyorum...

- Ondan sonra da duramıyorsunuz sanırım.

Galiba eğlenmeye başlıyorum. O görüntülerden sonra bir 'daha içmeyeceğim' diyorum. Sonra yine dayanamıyorum.

- Eğlenmeyi sever misiniz?

Yemin ediyorum, haftada ya da 10 günde bir çıkıyorum. Ama benim çıkmam olay oluyor. İstesem de çıkamam zaten.

- Neden?

Bünyem kaldırmıyor. Ama haftada bir çıkmamı kimse engelleyemez. Bazı insanlar her gece çıkıyor. Göze batıyorum.

- Sizden daha şöhretli insanlar neden sizin kadar haber olmuyor?

Evet, onların hiç haberi çıkmıyor. Neden benim çıkıyor anlamadım. Başka değişik hayatlar yaşayanlar, uyuşturucu kullananlar da var.

İRADEM SAĞLAM

- Sizin hiç o taraklarda beziniz oldu mu?

Asla. Ben 5 sene İsviçre'de yaşadım. Hayatım boyunca bir kere bile denemedim.

- Yanınızda uyuşturucu kullanıldı mı?

Tabii. İsviçre'de bu legal zaten. Oda arkadaşlarım ot yetiştiriyordu. Her şeyi gördüm ama hiç kullanmadım. Bu konuda iradem sağlam.

- Kendi halinde bir kız olmayı tercih eder miydiniz?

Seçmezdim. Sadece bu derece ortalarda olmak istemezdim. Çünkü şu an kendimi ifade edemiyorum. Daha iyi yerlerde olmam gerekirken beni aşağı çekebiliyorlar. Her genç kız gibi geziyorum. Biraz sarhoş olabilirim. Beni olmamam gereken insanlarla aynı noktaya koyuyorlar. Bu çok kötü.

- Bu durumun oluşmasında sizin hatanız var mı?

Genç olup çıkıp eğlenmem hataysa hatalıyım.

- Kameralarla ilk ne zaman tanıştınız?

Hülya'nın yarışmasında çekildim galiba. Ama kendim olarak ilk Alem dergisine çıktım. Kalabalık bir grup dışarı çıkmıştık, benim yanımdaki çocuk ünlüydü sanırım. Onu çekerlerken benim kim olduğumu çözdüler.

- Kameralardan önceki hayatınız nasıldı?

Önlüklü bir okul kızıydım. Nasıl olacak?

- O günlerinizi özlüyor musunuz?

Eski hayatımı hatırlamıyorum. Kamerasızlık diye bir şey yok benim hayatımda.

- Hep Hülya ablanız mı üstünüze düşerdi?

Tüm sorumluluğum babamın üstündeydi, annem hep Hülya'nın peşindeydi o sıralar. Ben de babama kalmıştım.

- Dominant bir baba mıydı?

Çok Ama aynı zamanda da arkadaş gibiydi. Ben ve ablalarım hep 'seni seviyorum'u duyarak büyüdük.

- Hülya Avşar ünlü olmasaydı hayatınızda neler değişirdi?

O kesin ünlü olurdu! Terazi burcu zaten. Kaderinde vardı onun ünlü olmak. Ben de aynı şeyleri yapardım. Benim de kaderimde var. Mesela Leyla Ablam da asla ünlü olamazdı.

- Bu sürekli duyduğumuz aşiret ailesi hikayesi nedir?

Benim baba tarafım aşiret. Ardahanlılar.

- Aşiret mantığının hayatınızda etkisi var mı?

Evet, var. Beni çok sevdikleri ve küçük kız olduğum için çok kısıtlama getirmiyorlar. Ama arada bir arayıp kendilerini hatırlatırlar. Başım sıkışsa hemen yetişirler.

- Babanızı kaybettikten sonra neler hissettiniz?

Hayatımda en sevdiğim insanı kaybettim. İsviçre'deydim, apar topar buraya çağırdıklarında öğrendim. Toparlanmam bir sene sürdü.

- Şimdi de bir 'celebrity fee' projeniz var. Nedir bu?

Bu projeyi yurtdışında uyguluyorlar. Yurtdışında mesela Paris Hilton bir kulübün açılışına gidiyor. Orada iki saat duruyorsa bundan ücret talep ediyor. Ben de bunu Türkiye'de yapacağım.

- Kendinizi Paris Hilton standardında mı görüyorsunuz?

Sence?

- Yerine birini arıyorsak adaylardan birisiniz. Ama onun yüzlerce skandalı var. Siz en ufak olayınızda özür diliyorsunuz.

- Paris Hilton'um derken, o da sanat hayatına yeni başladı ben de; ondan bahsettim. Yeni yeni açılışlara katılıyorum. Skandallardan bahsetmiyorum.

- Onun kadar cesur musunuz?

Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Burada kimse Paris Hiltonluğu kaldırmaz. Olamam da zaten. Eğer o skandalları yapsam benim Yemen'e bilet almam lazım. Yemen'e diyorum ya, ötesi yok.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title