Haberler

Helikopteri Arama Çalışmalarına Ara Verildi

Milas Kaymakamı Şahin Aslan, Milas'taki Geyik Barajı'nda Düşen Yangın Söndürme Helikopterini ve İçindeki 2 Kişiyi Arama Çalışmalarına, Havanın Kararması Nedeniyle Ara Verildiğini Bildirdi.

Milas Kaymakamı Şahin Aslan, Milas'taki Geyik Barajı'nda düşen yangın söndürme helikopterini ve içindeki 2 kişiyi arama çalışmalarına, havanın kararması nedeniyle ara verildiğini bildirdi.

Şahin Aslan, yaptığı açıklamada, havanın kararması nedeniyle ekiplerin çalışmalarına ara verdiklerini belirterek, ''Ekiplerimiz çalışmalara yarın sabah erkenden başlayacaklar'' dedi.

Çalışmalar sırasında helikopterin kuyruk kısmına ait kimi parçaların bulunduğunu aktaran Aslan, ''Arama çalışmalarında farklı kurumlardan toplam 30 kişi görev aldı. Çalışmalar, yarın daha geniş kapsamlı bir şekilde yapılacak'' diye konuştu.

Cesetlere ulaşmak ve helikopterin bulunduğu noktayı belirlemek için çok sayıda dalış yaptıklarını vurgulayan sivil savunma görevlileri ise, ''Suyun altı kayalık ve görüş mesafesi çok kötü. Bu da çalışmalarımızı olumsuz yönde etkiliyor'' dediler.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title