Haberler

Helikopter Kazasında Ölenler İçin Şehitlere Vefa Yürüyüşü

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 9 yıl önce meydana gelen helikopter kazasında ölen merhum Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekiler için Sivas’ta şehitlere vefa yürüyüşü düzenlendi.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 9 yıl önce meydana gelen helikopter kazasında ölen merhum Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekiler için Sivas'ta şehitlere vefa yürüyüşü düzenlendi.

BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte Kahramanmaraş'ta düşen helikopterde yaşamını yitiren gazeteci İhlas Haber Ajansı (İHA) İsmail Güneş ile dönemin BBP İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı ve Belediye Meclis Üyesi adayı Murat Çetinkaya için ölümlerinin 9'uncu yıldönümleri nedeniyle BBP Sivas İl Başkanlığınca şehitlere vefa yürüyüşü düzenlendi. Atatürk Caddesi üzerindeki parti binası önünde başlayan yürüyüşe katılanlar çeşitli sloganlar atarak helikopter kazasının aydınlatılmasını istedi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı ve meşalelerle gerçekleştirilen yürüyüş Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde sona erdi.

BBP Sivas İl Başkanı Bulut, helikopter kazası sonrası devam eden adli sürece değinerek, "Maraş'ta devam eden sadece görevi kötüye kullanmak olan Türk Ceza Kanunu'nda da suç karşılığı iki yıldan düşük olan dönemin İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Dursun Özmen ile ilgili açılan davadan başka bir dava yok. Buradan 9 yıldır bir mesaj vermek istiyoruz. Ana dosya açılsın, Muhsin Yazıcıoğlu mahkemesi açılsın. Bu ülke bir 15 Temmuz yaşadı. 15 Temmuz darbe girişiminden önce Muhsin Yazıcıoğlu özel yetkili mahkemelerince tutuklu olan yaklaşık 10 kişiden ikisi yani 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanının Marmaris'te kaldığı oteli basmaya gidenlerden iki kişi Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarımızın şehit edildiği helikopterdekileri çalan keçilerdir. Neticede 15 Temmuz gecesi o keçiler kimlerden beslendiğini ve nerelerden beslendiğini gördük. O keçiler Türk milletinin birliğine, beraberliğine ve mili iradeye kastetmek istediler." dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyük Birlik Partisi Muhsin Yazıcıoğlu Kahramanmaraş Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title