Haberler

Hekimhan Ceviz Maden ve Kültür Festivali'ne Hazırlanıyor

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde Ceviz, Maden ve Kültür Festivali düzenlenecek.

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde Ceviz, Maden ve Kültür Festivali düzenlenecek.

Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Sait Özoğlu, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, bu yıl 5'incisini düzenleyecekleri festivalin hazırlıklarına bir ay önce başladıklarını söyledi.

İki gün sürecek olan festivalin 25 Ağustos'ta başlayacağını kaydeden Özoğlu, bu etkinliğin kültür ve doğal zenginliğiyle dikkat çeken ilçenin tanıtımı adına önemli olduğunu belirtti.

Festival için ilçe merkezindeki Sakarya İlkokulu'nun bahçesinde sahne kurulacağını ifade eden Özoğlu, burada Ali Kızıltuğ, Cankat Erdoğan, Kenan Şahbudak, Özlem Büyük ve Haluk Levent gibi sanatçıların konser vereceğini kaydetti. Özoğlu, herkesi, halk oyunları gösterisi ve ceviz yarışmasının yanı sıra bu yıl ilk defa yöresel kıyafetlerden oluşan bir defilenin de tertip edileceği festivale davet etti.

Bir gazetecinin Hekimhan Belediye Başkanlığına yeniden aday olup olmayacağını sorması üzerine Özoğlu, "Aday adaylığı için başvurumu yaptım" dedi. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title