Haberler

"Hediye Karavanı" çocukların yüzünü güldürdü

Güncelleme:

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde koruma altındaki çocuklar için hazırlanan "Hediye Karavanı" Mardin'e ulaştı.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde koruma altındaki çocuklar için hazırlanan "Hediye Karavanı" Mardin'e ulaştı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sokakta oyun oynayamayan çocukların evde keyifli vakit geçirebilmeleri için hazırlanan, içinde kutu oyunları ve oyuncakların bulunduğu "Hediye Karavanı" için Musa Cihaner Çocuk Evleri Sitesi önünde program düzenlendi.

Spor Kulüpleri Federasyonu Temsilcisi ve Proje Koordinatörü Tuğba Baylan, Doğu ve Güneydoğu'da çocukları, salgın döneminde aileleriyle eğlenceli ve eğitici vakit geçirebilecekleri dokuz taş, üç taş, parmak maç, dama, mangala ve satranç gibi oyunlar içeren hediyelerle buluşturduklarını söyledi.

Hediye kervanının 13. durağı olan Mardin'e geldiklerini aktaran Baylan, şöyle konuştu:

" Mardin'deki çocuklarımızı hediyeleriyle buluşturduk. Bundan sonraki durağımız Diyarbakır. İnşallah bu projemiz için bir son, diğer projelerimiz için bir başlangıç olur. Bu noktada çocuklarımız için çalışmaya ara vermedik ve vermeyeceğiz."

Salgın nedeniyle kısıtlı katılımcı ile hediyeleri dağıtmak zorunda kaldıklarını aktaran Baylan, salgından sonra hazırlanacak projelerde çocuklarla topluca eğlenmeyi arzuladıklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Mardin Vali Yardımcısı Gürsel Temurci, Aile ve Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeki Eryarsoy, Spor Kulüpleri Federasyonu Temsilcisi Baylan ve davetliler, koruma altındaki çocuklarla oyunlar oynadı, onlara hediyeler verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mardin Haberler

Bakmadan Geçme

VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title