Haberler

Hedefspor`a 3 Yeni İsim

Güncelleme:

Hedefspor, uzun araştırmalar sonucu Gülçin Zeylan, Şevval Kaya ve Rabia Erulaş'ı kadrosuna kattı.

Yeni sezonda büyük başarılar elde etmek isteyen Kırmızı-Beyazlılar, böylelikle yeni sezon öncesi 3 yeni ismi kadrosuna kattı.

ŞEVVAL KAYA

1998 doğumlu. Forvet mevkiinde forma giyiyor. 14 yaşındaki futbolcuyu SB Elazığspor eski futbolcularından Mehmet Kaplan kulübe kazandırdı.

GÜLÇİN ZEYLAN

1996 doğumlu Gülçin Zeylan defans mevkiinde forma giyiyor. 16 yaşındaki futbolcu aynı zamanda Fenerbahçe'de forma giyen Selçuk Şahin'in kuzeni.

RABİA ERULAŞ

1995 doğumlu Rabia Erulaş, stoper olarak oynuyor. 17 yaşındaki Rabia Erulaş, Elazığ Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Suat Karabulut'un tavsiyeleri sonucu kulübe kazandırıldı.

"MİLLİ TAKIM YETKİLİLERİNE SESLENİYORUM"

3 yeni isimle ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Hedefspor Bayan Futbol kulübü başkanı Alaattin Çimen, Elazığ öz kaynağından yetişen üç yeni sporcuyu kadromuza kattık. Birbirinden yetenekli bu üç ismin takımımıza çok büyük katkıları olacak. Şevval Kaya, Gülçin Zeylan ve Rabia Erulaş sergileyecekleri performansla milli takıma kadar yükseleceklerini umuyorum. Bu arkadaşlarımızı kadromuza katarken, özellikle aileleri çok büyük destek oldular. Bu üç sporcumuzun ailelerine de teşekkür etmek istiyorum. Hiçbir konuda tereddütleri olmadan çocuklarının spora yönelmeleri için ellerinden geleni yaptılar diye konuştu.

Milli takım yetkililerine de seslenen Çimen, kadromuza yeni kattığımız arkadaşlarımız eğer takip edilirse Milli takımda da forma giyebilirler. Yeteneklerinden şüphem yok. Buradan milli takımımızın çok değerli hocalarına sesleniyorum. Bu futbolcularımızı lütfen izleyin diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Kaplan Selçuk Şahin Fenerbahçe Elazığspor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title