Haberler

Hedefsiz Trabzonspor Olmaz

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Hedefsiz Bir Trabzonspor'un Olamayacağını ve Önlerindeki Maçlardan da İyi Sonuçlarla Ayrılarak Avrupa Kupalarına Katılmak İstediklerini Söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hedefsiz bir Trabzonspor'un olamayacağını ve önlerindeki maçlardan da iyi sonuçlarla ayrılarak Avrupa kupalarına katılmak istediklerini söyledi.

Şener, yaptığı açıklamada, Ankaragücü maçının olumsuz hava koşullarında oynandığını ve bu maçta oynanan futbolun bir ölçü olmayacağını belirterek, “Ancak futbolcuların kazanma azmi ve gücü önemliydi. Bunun sonucunda da maçtan galibiyetle ayrıldık” dedi.

Ligin sonu yaklaştıkça her maçın daha da zor bir hale geleceğini kaydeden Şener, şöyle devam etti:

“En yakınımızdaki Kayserispor ile 10 puanlık fark var, ama futbolda, 3 puanlık sistemde her şey olabilir. Her takımın hedefi var. Şampiyonluk yarışı yapan ve ligden düşmeme mücadelesi veren takımlar var. Bizim de hedefimiz var. Hedefsiz bir Trabzonspor olamaz. Önümüzdeki maçlardan da iyi sonuçlarla ayrılarak Avrupa Kupası'na katılmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Göreve geleli az bir zaman olduğunu kaydeden Şener, “Trabzon'daki arkadaşlarım futbolu iyi biliyor. Onun için rahatım. Futbolculara bu ay yüklü bir ödeme yapacağız. Bunun çalışmalarını sürdürüyoruz. Önümüzdeki dönem transfer çalışmaları için de şimdiden hazırlıklarımıza başlayacağız” diye konuştu.

Şener, önceki yönetim döneminde OPET'in kazandığı Trabzonspor'un İstanbul Kartal'daki benzin istasyonu ihalesinin iptali için mahkemeye dava açacaklarını, ihalenin iptal edilmesi halinde de dernek tüzüğündeki 89. madde gereği bu konuyu genel kurulun onayına sunacaklarını kaydetti.

İZİN GÜNÜ

Bu arada, günü izinli olarak geçirecek olan Trabzonspor, hafta sonu sahasında Vestel Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.

Ankaragücü maçında gördüğü sarı kart ile kart cezalısı konumuna düşen Ayman, hafta sonundaki maçta forma giyemeyecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title