Haberler

    Hedef Maçı!

    Abdullah Avcı ve Başakşehir, sezonun son maçına birçok farklı hedefle çıkıyor. İstikrarını korumak isteyen tecrübeli çalıştırıcı, 70 puan barajına dikkat çekiyor.

    CELAL UMUT EREN
    Spor Toto Süper Lig'de 34. haftaya girilirken Medipol Başakşehir, şampiyonluk yarışında son düdüğe kadar mücadele etmek istiyor. Turuncu-lacivertliler, Kasımpaşa karşısında kazanıp, hem şansını denemek hem de birçok hedefini gerçekleştirmek istiyor.
    4 yıllık bir istikrar ortaya koyan Abdullah Avcı ve takımı, düzenini sürdürmeyi hedefliyor. 4 yıldır ilk 4'te olan İstanbul ekibi, puan konusundaki yükselişini sürdürmeyi amaçlıyor. 2014-15 ve 2015-16 sezonlarında 59 puanla 4. sıraları alan Başakşehir, geçen sezon 73 puanla 2. olup tarihinin en iyi derecesini almıştı.
    Şu anda 69 puanla son haftaya giren Avcı ve ekibi, olası bir galibiyetle 72 puana ulaşmak istiyor. Teknik direktör Avcı, 70 puan bandını yakalamanın önemini bilip, zirve takımı olduklarını göstermek ve prestij anlamında da sonuç almayı düşünüyor. Öte yandan ligin en az gol yiyen 2. takımı konumundaki Başakşehir, son maçlar öncesinde 3'lü averaja kalınması durumunda şampiyon olma ihtimali, Galatasaray'a ikili averaj üstünlüğü ve ligi ikinci bitirme ihtimalleriyle öne çıkıyor.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Abdullah Avcı Başakşehir Kasımpaşa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title