Haberler

    Hedef Ligin Zirvesi

    Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, artık takımda bir ekip mücadelesi olduğuna dikkati çekerek işareti verdi.

    Bordo-mavili ekibin ligde bulunduğu konumun iyi olduğunu söyleyen Ağaoğlu "Şanssız kaybedilen puanları göz önüne alacak olursak takım çok daha farklı bir yerde olabilirdi. Bir bütün olarak verilen bir mücadele var. Her zaman zirve yarışı içinde olacağız" dedi.

    Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili takımın zirve yarışı içinde olacağını belirterek, bundan kimsenin şüphe duymamasını istedi. Ağaoğlu, yaşadıkları olumsuzluklara karşın ligin ilk 8 haftası sonunda Trabzonspor'un bulunduğu yerin iyi olduğunu söyledi, "Bu takım her zaman o zirve yarışı içinde olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şu anda ligde en güçlü kadrolardan birine sahibiz" dedi.

    Ağaoğlu şöyle devam etti: "Şanssız kaybedilen puanları göz önüne alacak olursak takım çok daha farklı bir yerde olabilirdi. Trabzonspor'un lider olması tabii ki başkan olarak herkesten fazla beni mutlu eder. Ama bulunduğu konum da beni mutlu ediyor. Burada  ekip mücadelesi var. Hep beraber bir bütün olarak verilen bir mücadele var. Mutlu bir hafta. Milli maç arası olduğu için 2 hafta ama bizde mücadele bitmiyor. Ekonomik olarak, hacizlerle, FIFA, UEFA dosyaları gibi konularla uğraşıyoruz. Tüm bu olumsuzluklara rağmen iyi yerdeyiz."

    Başkan Ağaoğlu, geçen sezon beklenileni veremeyen Jose Sosa'nın bu  sezon farklı bir görüntü ortaya koyduğunu da vurgulayarak, "Sosa'nın sadece  attığı gole bakmamak lazım, 8 haftadır gösterdiği performans ortada. Sosa, bizim yeni transferimiz. Kalitesini ispat etmiş bir oyuncu, katkı sağlamaya devam  edecektir" ifadelerini kullandı.

    Üretim şart!

    Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman'ın annesinin vefatı nedeniyle 3-1 kazanılan Akhisarspor maçına takımın başında çıkan teknik sorumlu Hüseyin Çimşir, bordo-mavili kulübün özüne, fabrika ayarlarına dönmesi gerektiğini söyledi. Çimşir "Kulüp olarak ve imkan olarak büyüyoruz ama eski ruhumuzu, coşkumuzu ve heyecanımızı kaybettik. İç sahada oynadığımız son iki maçta yaşanan coşku çok güzeldi ama sanki kulübümüze aidiyet duygusunda biraz eksilme oldu. Özümüze fabrika ayarlarımıza dönmemiz gerekiyor. Tüketen bir kulüp haline geldik, kendi kimliğimize bürünüp üreten bir kulüp haline gelmemiz gerekiyor" dedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title