Haberler

Hedef Dünya Şampiyonluğu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası’nda ikinci olan Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futsal takımını ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası'nda ikinci olan Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futsal takımını ziyaret etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası'nda Milli Takım formasıyla Dünya 2.si Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futsal takımını ziyaret etti. Ziyarette Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp'de bulundu. Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Okul Müdürü Zeki Kalaç ile öğretmenlerden verilen eğitim hakkında bilgi alan Karaosmanoğlu, Dünya ikincisi kızlarla yakında ilgilendi. Yakalanan başarının tüm detaylarını kız öğrencilerden öğrenen Karaosmanoğlu, TBMM'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kupayı takdim etmelerinin de çok özel olduğunu vurguladı.

Yakalanan başarıdan dolayı sporcuları, antrenörleri ve idarecileri kutlayan Karaosmanoğlu, "Gençlerimiz geleceğe damga vuracaklar. Bu başarı da onun büyük göstergelerinden birisidir. Kızlarımızın yakaladığı bu başarı gençlerimiz için örnektir. Kendilerini kutluyorum ve yaşamları boyunca mutlu ve başarılı oldukları bir yaşam diliyorum" dedi.

Milli Takım ve Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız öğrencileri gelecek sene şampiyon olacaklarını da ifade ettiler.

İsrail'de düzenlenen ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası'nda grubundaki maçlarda sırasıyla Tayvan'ı 4-2, Fransa'yı 8-6 ve Çin'i 4-1 yenen milliler, gruptaki son maçında ise ev sahibi İsrail'i de 3-1 yendi. Bu skorlarla grubu namağlup lider tamamlayan milliler, yarı finalde İtalya'nın rakibi oldu. Yarı final maçında da İtalya'yı 2-0'lık skorla geçen milliler, finalde Brezilya'ya 5-1'lik skorla mağlup olup Dünya ikincisi oldu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Karaosmanoğlu Mehmet Ellibeş Gölcük Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title