Haberler

HDP Ve DBP'ten Kuzey Suriye İçin Yardım Çağrısı

Güncelleme:

HDP ve DBP Batman İl Örgütleri, Kuzey Suriye'nin Kobane ve Rojava bölgesi için yardım çağrısı yaptı.

HDP ve DBP Batman İl Örgütleri, Kuzey Suriye'nin Kobane ve Rojava bölgesi için yardım çağrısı yaparak, bu yıl ki Ramazan fitreleri ve zekatların yardım etkinliklerine bağışlanmasını istediler.

HDP Milletvekili Ayşe Acar Başaran, Kobane ve inşa sürecinde olan Rojava'ya destek olmak için halkın bu yıl zekat ve fitrelerini Kobane halkına göndermesini çağrısı yaptı.

Rojava'ya destek olmak amacıyla HDP-DBP İl Örgütleri, Belediye binası bahçesinde kurulan yardım çadırları önünde yardım çağrısı yaptı.

HDP Milletvekili Ayşe Acar Başaran, büyük bir katliam yaşayan Kobane ve inşa sürecinde olan Rojava'ya destek olmak için Batman halkının bu yılki zekat ve fitrelerini katliam yaşayan Kobane halkına göndermesini istedi.

Rojava'da halkın yiyecek ekmek bulmak için zorluk çektiğini dikkat çeken Başaran, topladıkları yardım kamyonlarını Kobane'ye yollayacaklarını dile getirdi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Rojava Kobani Suriye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title