Haberler

Hdp'li Levent Tüzel Bakanlık Teklifini Reddetti

AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun bakanlık teklifi götürdüğü HDP İstanbul Milletvekili Levent Tüzel, bakanlık teklifini reddetti.

AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun bakanlık teklifi götürdüğü HDP İstanbul Milletvekili Levent Tüzel, bakanlık teklifini reddetti.

AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, seçim hükümeti kurmak üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan görevi aldıktan sonra bazı milletvekillerine bakanlık teklifi yapmıştı. Daha önceden yapılan açıklamalarda bakanlık teklifi götürülen HDP'li milletvekilleri Levent Tüzel, Müslüm Doğan ve Ali Haydar Konca'nın bu teklifi parti kararı olarak kabul ettikleri kamuoyu ile paylaşılmıştı. HDP İzmir Milletvekili Levent Tüzel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında bakanlık teklifini reddettiğini açıkladı. Tüzel, "Gerginliği tırmandırarak seçimden prim elde edeceğini hesaplayan bir iktidar aklı var. EMEK Partisi ve HDP olarak biz bu politikaları onaylamadık. Halka saldırı hükümeti karakteri taşıyan bu seçim hükümetinde görev almayı doğru bulmuyoruz. Başbakana bu görevi kabul etmeyeceğimizi bildireceğiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Halkların Demokratik Partisi Ahmet Davutoğlu Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title