Haberler

Hdp Eş Genel Başkanı Yüksekdağ Açıklaması

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, "Demokrasi için çıktık yola, asla bu yoldan dönmeyecek, bizleri döndüremeyecekler" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, "Demokrasi için çıktık yola, asla bu yoldan dönmeyecek, bizleri döndüremeyecekler" dedi.

Yüksekdağ, Van'ın Erçiş ilçesinde yapımı tamamlanan şehirler arası otogarın açılış töreninde yaptığı konuşmada, yapılan hizmetin, zor koşullarda çalışanların halkı için ürünü olduğunu söyledi.

Barış için yola çıktıklarını anlatan Yüksekdağ, "Demokrasi için çıktık yola, asla bu yoldan dönmeyecek, bizleri döndüremeyecekler. Söylediğimiz sözün gücüne hep inandık. Barış güçlüdür o kadar güçlü bir sözdür ki o kadar güçlü bir mücadeledir ki işte barış diyenlerin karşısında böyle bir savaş başlatırlar" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Erciş-Ağrı karayolunda 5 bin 500 metrekare kapalı alanı bulunan şehirler arası otogarın açılışı gerçekleştirildi.

Törene, Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya, Başkan Yardımcısı Hatice Çoban, HDP milletvekilleri ve adayları da katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Halkların Demokratik Partisi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title