Haberler

HDP, 6'ncı Yılı İçin Hazırladığı Videoda Demirtaş ve Yüksekdağ'a Yer Vermedi

Güncelleme:

HDP, 6'ncı yılı için hazırladığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Videoda, HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'a az yer verilmesi sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Halkların Demokrasi Partisi (HDP) 6'ncı yılı için hazırladığı videoyu sosyal medya hesabından, "Partimiz 6 yaşında. 6 yıldır yenemediler, 60 yıl geçse yenemeyecekler. Bu inancı bitiremeyecekler. Çünkü 'bir gider bin geliriz', çünkü umudun adresiyiz" mesajıyla paylaştı.

HDP'NİN VİDEOSU SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA KONUSU OLDU

Ancak video sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Sosyal medyada bazı kullanıcılar, HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figan Yüksekdağ'ın videoda olmadığını iddia etti.

DEMİRTAŞ VE YÜKSEKDAĞ'IN FOTOĞRAFLARININ KÜÇÜK KULLANILMASI DİKKAT ÇEKTİ

Ancak videonun dördüncü ve beşinci saniyesinde sağ tarafta Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın görüntüleri görünüyor. Fakat videonun tamamında, Demirtaş'ın iki, Yüksekdağ'ın fotoğrafı bir kez ve çok küçük olarak kullanılması dikkat çekiyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Selahattin Demirtaş Sosyal Medya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title