Haberler

Hbo Hacklendi, Game Of Thrones Sızdırıldı!

HBO kanalı tüm dizilerine dikkat ediyor olsa da, Game of Thrones'un sızdırılmaması için elinden geleni ardına koymuyor.

HBO kanalı tüm dizilerine dikkat ediyor olsa da, Game Of Thrones"un sızdırılmaması için elinden geleni ardına koymuyor. Tabii her sezon öncesi artık alıştığımız şekilde dizinin yeni bölümlerinin senaryoları sızdırılıyor ama bugün bambaşka bir olay yaşandı.

Game of Thrones"un yeni bölümü sızdırıldı mı?

HBO tarafından yapılan resmi açıklamaya göre sunucular bir kişi tarafından hacklendi ve Ballers ile Room 104 adlı dizilerin yeni bölümleri internete yüklendi. Game of Thrones da bu olaydan nasibini aldı ve yedinci sezon dördüncü bölümün senaryosu internette dolaşmaya başladı bile.

Her ne kadar birkaç sezon önce yaşanan ilk dört bölümlük sızıntı kadar ağır bir durum olmasa da işlerin ne noktaya varabileceği henüz belli değil. Çünkü sunuculara girmeyi başaran kişinin sunuculardan neleri kopyaladığı henüz bilinmiyor. Fakat bilinen şey, HBO"nun sunucularından yaklaşık 1.5 TB"lık dosyanın çalınmış olduğu.

Tabii Game of Thrones"un yeni bölümlerinin kopyalanmış olması durumunda şu anda bütün Torrent sitelerinde yer alacağını düşünecek olursak, muhtemelen yeni bölümleri sorun yaşamadan haftalık olarak izlemeye devam edebileceğiz gibi görünüyor. Yine de sızıntıların yavaş yavaş gerçekleştirileceğini açıklayan hacker yüzünden şüphelendiğimizi de söylememiz gerekiyor.

Konuyla ilgili gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Game of Thrones Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title